Budapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobásBudapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobás
Budapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobás
220 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobás
Budapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobás
220 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensDr. Hannig Éva
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Lágymányos, 2 szobás

56 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, a Móricz Zsigmond körtérhez közel, de sétáló utcarészen helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha sétálni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház az 1940-es években épült, négyemeletes épület. A házban mindössze 16 lakás kapott helyet, melyek a lépcsőházból megközelíthetők, ahol liftet is igénybe vehetünk. A lépcsőház karbantartott. A legutóbbi nagyobb felújítás a lift cseréje, felújítása volt, míg a tető felújítása most készül. Tervezik a lépcsőház felújítását.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület első emeletén található, amely majd második emelet magasságban található a magasföldszintnek köszönhetően. A lakás jó állapotú, kényelmesen használható. A konyhai vízmelegítő és csap most ősszel került cserére, valamint megtörtént a lakás teljes festése.
A bejárati ajtón keresztül lépünk be az előszobába, amelyből a lakás majd minden helyisége megközelíthető. Az előszoba bal oldalán a hálószoba és a konyha, a bejárattal szemben a WC és a kamra, míg a jobb oldalon a hallba érkezünk. A hall kényelmesen elválasztható a szobától, de gyakorlatilag egy légtérben is használhatók. A fürdőbe a hallból mehetünk át. A szobához kapcsolódik az erkély, ahol kényelmesen pihenhetünk, kávézhatunk.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 56nm, amiből a nagyobb szoba a hallal bő 32nm nagyságú teret alkot, míg a háló 7,5nm nagyságú.
Belmagasság: 3m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést konvektorok biztosítják. A meleg vizet mind a fürdőben, mind a konyhában villanybojler adja. A lakásba éjszakai (vezérelt) áram is bevezetésre került, amelyről jelenleg a fürdőszobai bojler működik. A szobaablakon redőny is segít a kívánt hőmérséklet elérésében.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 14.500,- Ft. A többi közmű egyedileg mért, így valamennyi fogyasztás egyedileg mért.

PARKOLÁS:
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges fizetős ővezetben, illetve a közeli ALLEE-ban van lehetőség parkolóhely bérlésére.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérbe vételéhez a kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges. A lakás azonnal költözhető, üres. A lakásban kisállat nem tartható és dohányozni nem lehet.

Bérleti díj: 220.000,- forint + rezsi +kaució

Lotus House azonosító: 1891

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023