Kiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás GellérthegyenKiadó lakás Gellérthegyen
Kiadó lakás Gellérthegyen
300 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Gellérthegyen
Kiadó lakás Gellérthegyen
300 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 342 1777
ReferensKeresztesi Péter
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Gellérthegyen

125 m2alapterület
tégla építésű
állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerület egyik legszebb részén, Gellérthegy déli lejtőjén található az ingatlan. Környezete igazi zöldövezet, hatalmas ősfákkal körülvett, csendes, mégis tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Autóval is, tömegközlekedéssel is mind a Villányi út, mind a Hegyalja út, Alsóhegy utca felől jól elérhető. A 61-es, 17-es villamos megállója pár percre található, így gyorsan elérhetjük a Móricz Zsigmond körteret, ahol a 4-es metró és több villamosjárat is közlekedik. A Hegyalja út irányába pedig a 8-as, 110-es, 112-es buszokat érhetjük el, melyek a pesti belvárosba közlekednek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A földszint + 3 emeletes, téglaépítésű, sátortetős villaépület az 1900-as évek elején épült. A házban összesen 4 iroda / lakás található, melyek mindegyike kizárólag a gyönyörű állapotú, egyedi stílusú lépcsőházon keresztül, gyalogosan közelíthető meg. Az épülethez osztatlan közös kert tartozik.

IRODA JELLEMZŐI:
A panorámás, tetőtéri, nettó 73 nm + 8,74 nm terasz, bruttó 124,73 nm-es + 8,74 nm terasszal rendelkező lakás / iroda a társasház 3. emeletén található, bejárati ajtaja a lépcsőházon keresztül közelíthető meg. Az ablakok a csendes utcára és a szintén csendes, zöld, belső kertre néznek. Kialakítását tekintve nagycsaládosoknak, vagy 10 - 12 fős cégeknek ajánlom, akiknek fontos az igényes megjelenés.

IRODA MÉRETEI:
Teljes méret: nettó 73 nm + 8,74 nm terasz, bruttó 124,73 nm + 8,74 nm terasz
Belmagasság: változó, mert beépített tetőtér

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkó kazán biztosítja. Vízóra, villanyóra, gázóra van. A lakás klímával felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 20.000 Ft/hó. Minden további fogyasztás (víz villany és gáz) órával mérhető.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik 1 udvari autóbeálló, melyet elektromos kapun keresztül közelíthetünk meg. Az utcán a parkolás fizetős övezetben lehetséges.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Lakásnak és irodának egyaránt bérelhető. Kisállat nem hozható. Dohányzás az teraszon megengedett. A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Az ingatlan hosszabb távra, de minimum 1 évre kiadó.

Bérleti díj: 300 e Ft/hó + rezsi + kaució


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!
Lotus House Buda weboldala

Lotus House azonosító: 1903

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023