Budapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakásBudapest kiadó lakás
Budapest kiadó lakás
235 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás
Budapest kiadó lakás
235 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 508 9561
ReferensKustán Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás

86 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten a VIII.. kerület Palotanegyedben, 2 saroknyira a Körúttól kiadó egy második emeleti, 86 nm-es 3 hálószoba + amerikai konyhás tágas lakást! A műemlék jellegű, szépen karbantartott liftes társasház a Bródy Sándor utcában található, 5 percre a 4-6os villamos megállójától. A lakás frissen felújított, a festés és nyílászárók cseréje mellett mindenhol új burkolatot kapott. Az ablakok a belső udvarokra néznek, így a pihenést nem zavarja az utca zaja. Elrendezése: az előszobából balra egy kis hálószoba nyílik, jobbra a fürdőszoba, és külön wc helyiség. Egyenesen pedig egy amerikai konyhás nappaliba jutunk, ahonnan további két szoba nyílik. Bútorozatlan, konyhabútor és tűzhely van. Fűtése: Kombicirkó, és a szobák klimatizáltak!

A lakás kizárólag leinformálható bérlők részére kiadó, minimum 1 évre, közjegyzői szerződéskötéssel, a közjegyzői díj a bérlőt terheli! JÖVEDELEMIGAZOLÁS, vagy elmúlt 3 havi rendszeres jövedelem jóváírást igazoló bankszámla kivonat SZÜKSÉGES! Bérleti díj: 235 000 Ft/hó. A közműátalány 35 560 Ft/hó, a közös költség 18 500 Ft/hó, vízóra van. Két havi bérleti díjnak megfelelő összegű kaució fizetendő. A mérőórák elszámolása évente történik. Kis állat tartása egyedi elbírálás alapján történik. Az ingatlan üres, azonnal költözhető.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020