Budapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utcaBudapest, VIII. kerület Illés utca
Budapest, VIII. kerület Illés utca
140 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Illés utca
Budapest, VIII. kerület Illés utca
140 E Ft/hó
3,5 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 20 541 1043
ReferensBudapest Ingatlan Butk
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, VIII. kerület Illés utca

40 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

FÜVÉSZKERT LAKÓPARKBAN (Füvészkerttől, Közszolgálati egyetemtől nem messze) új építésű kislakás kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év).
40 m2-es, egy szoba-hálófülkés, kifogástalan állapotú, bútorozott, gépesített. Fűtése takarékos, házközponti.
Adottságai praktikusak: amerikai konyhás nappalija van és tágas, külön hálófülkéje, kádas fürdője.
Csendes, nyugodt kis lakás néhány éves, liftes társasház 5. emeletén. Ugyan a lakáshoz nem tartozik kocsibeálló, de a házban szinte mindig lehet bérelni.
Rohamosan fejlődő, környék, ahol az itt lakók összetételét egyre inkább meghatározzák a gyorsan szaporodó új építésű házak. Biztonságos városrész, a környező utcák kamerákkal védettek. Kiváló közlekedés és infrastruktúra: könnyen, gyorsan elérhető mind a 2., mind a 3., mind a 4. metró, a Körút sincs messze, ahol a 4-6 villamossal az éjszakai közlekedés is megoldott - de ezeken kívül is még számos busz, troli és villamos jár a környéken. A Corvin Pláza akár gyalog is elérhető.
Gyermek nélkül költöző, kisállatot nem tartó bérlőket várnak - ideális akár dolgozó, akár még tanuló pároknak, egyedülállóknak. Az egyetemek közelsége és a kitűnő közlekedés miatt diákoknak kifejezetten ajánlott.
Rezsije kedvező, jól kalkulálható: közös költség (fűtéselőleggel, vízmelegítéssel) 20.000, ezen kívül csak villany fizetendő és kéthavonta vízdíj - mérőórák alapján.
Bérleti díj: 140.000 (Kéthavi kaució szükséges.) A bérleti díj számlaképes.
Érdeklődni a hét minden napján, akár hétvégén is: 20/530-01-96

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 5.
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018