Budapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadvaBudapest, VII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VII. kerület cím nincs megadva
110 E Ft/hó
4,4 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, VII. kerület cím nincs megadva
Budapest, VII. kerület cím nincs megadva
110 E Ft/hó
4,4 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 147 8096
ReferensKiss Thomas
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, VII. kerület cím nincs megadva

25 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest VII. kerület központi részén, a Rottenbiller utcában hőszigetelt ötemeletes (téglaépítésű) társasház -1. szintjén kertkapcsolatos, 22 nm-es galériás, állatbarát lakás hosszútávra kiadó.
A lakás egy újépítésű speciálisan fiataloknak, diákoknak kialakított épületben helyezkedik el ahol megtalálható többek között edzőterem, közösségi tér és mosoda. A lakás rendkívül csendes mivel a 11 nm-es kertre néz az ablaka. Teljes mértékben bútorozott és gépesített, minden használati eszközzel felszerelt, ide csak a személyes tárgyakat kell hozni a leendő bérlőnek. A tömegközlekedés éjjel-nappal kiváló mivel pár perc sétára található a Keleti pu. Közvetlen környezetében egyetemek, gyógyszertár, posta, boltok, üzletek, éttermek és számos kiszolgáló egység megtalálható. Az új nyílászáróknak, a hőszigetelésnek és az egyedi mérőknek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása. A lakás közös költsége 29 ezer forint amely magában foglalja a rezsi díját illetve a ház szolgáltatásait (pl. edzőterem használat). A lakásban való dohányzás nem engedélyezett. Két havi kaució és tárgyhavi bérleti díj ellenében azonnal költözhető, ha az ingatlan felkeltette a figyelmét keressen bizalommal.

  • házközponti
  • Épület emelet: szuterén

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021