Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteres
200 E Ft/hó
5 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteres
200 E Ft/hó
5 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 900 5555
ReferensSzabó Edit
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Erzsébetvárosban a Síp utcában, 40 négyzetméteres

40 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Dohány utcai Zsinagóga és az Astoria közelében kiadó egy 40 m2 + nagy teraszos, világos, földszinti, csendes, zöld udvarra néző, teljes körűen felújított garzon lakás!

A lakásba egész délután BESÜT A NAP a csendes belső udvar felől. A gáz átalány (fűtés, főzés és meleg víz) 9600.- Ft. A közös költség 11.200.- Ft/hó. A fűtést és a meleg vizet GÁZCIRKÓ biztosítja és minden közmű egyedi mérőórával ellátott. A nyílászárók korszerű műanyagok és a bejárati ajtó is több ponton záródó biztonsági ajtó.

A lakás egyedi hangulatát a hálószoba és az étkező konyha ÍVES BOLTOZATA adja, illetve a HANGULATOS, CSENDES, SAJÁT ZÖLD TERASZKÉNT HASZNÁLT HÁTSÓ UDVARRÉSZ, MELY AZ ÉTKEZŐ KONYHÁBÓL NYÍLIK ÉS KIZÁRÓLAG EBBŐL A LAKÁSBÓL VAN KIJÁRATA!

A bejárati ajtó előtt szintén egy kiülős terasz lett kialakítva.

A lakás hosszú távra kiadó, teljesen bútorozott hűtővel és mosógéppel. 2 havi kaució szükséges, kisállat nem hozható!

Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022