Kiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás BudapestKiadó 1+1 szobás lakás Budapest
Kiadó 1+1 szobás lakás Budapest
150 E Ft/hó
4,3 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Kiadó 1+1 szobás lakás Budapest
Kiadó 1+1 szobás lakás Budapest
150 E Ft/hó
4,3 E Ft/hó/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 20 297 8888
ReferensHorváth Judit
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó 1+1 szobás lakás Budapest

35 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest VII. kerületében, Erzsébetváros frekventált részén, a Király utca közelében, tégla építésű társasház magasföldszintjén, 35nm-es, 1,5 szoba + galériás, fiatalos lakás kiadó.
Az ingatlan gépesített, felújított és bútorozott. Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve. Mindkét szobában galéria található.
Konyhája gépesített konyhabútorral felszerelt.
A fűtés gáz konvektoros és egyedi mérős. A lakás méretének, és az egyedi mérőnek köszönhetően a téli időszakban is költséghatékony módon fenntartható.
A lakás környezetében éttermek, szórakozóhelyek (Gozsdu udvar 15 perc séta), kiszolgáló egységek, boltok és egyetem is található. Tömegközlekedés szempontjából az elhelyezkedése kiváló. Központi elhelyezkedése miatt fiatal párnak, egyetemistáknak kiváló. A lakás hosszútávon 2 vagy akár 3 főnek kényelmes. A fekvőhelyek száma 7. A két galérián 4 fő a nappaliban, a kihúzható sarokgarnitúrán, illetve 2 fő és a kisebb szobában, a galéria alatti ágyon.
Közös költség: 13.000Ft
Két havi kaucióval és a tárgy havi bérleti díjjal azonnal költözhető.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: félemelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020