Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobás
135 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobás
135 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2896
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensSándor András
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 1 szobás

47 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlantA McDaniel College közelében található, kellemes, jó méretű, alacsony fenntartási költségű lakásunkat szívesen ajánlom mindazok számára, akik egy kiegyensúlyozott környéken, jó ingatlant keresnek, pár lépésnyire a Színháztól.

A bérbevételhez 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució szükséges. Minimum bérbevételi időtartam: 1 év.
-
Ha erre a linkre kattan:
https://www.facebook.com/Lak%C3%A1svad%C3%A1sz-406069099934735/?modal=admin_todo_tour
vagy a QR kódra, akkor automatikusan megnyílik ez a folyamatosan bővülő ingatlanválaszték. Amennyiben így sem talál kedvére valót, keressen elérhetőségeimen, hátha megtaláljuk azt az ingatlant, amely az Ön kedvére való. Amennyiben értékesíteni is szeretne ingatlant, akkor együttműködésben Önnel igyekszem értékesíteni az ingatlanát. Keressen, hívjon, ha tudunk együttműködni akár vételben, akár értékesítésben.
Ha megkeres, akkor nemcsak az értékesítésben tudunk együttműködni, de segítünk pénzügyi szakértőnk hathatós és bankfüggetlen együttműködésével kedvező hitellehetőségek felkutatásában akkor is, ha nem miáltalunk vásárolja meg az új lakását, valamint az értékesítéskor szükséges energiatanúsítvány beszerzésében is.


Jöjjön el, nézze meg mielőbb, lehet, hogy épp ilyen lakást keres.

Referencia szám: LK465935

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019