Budapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobásBudapest lakás kiadó, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
150 E Ft/hó
2,3 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás
150 E Ft/hó
2,3 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 238 0380
ReferensNádasi Norbert
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest lakás kiadó, 2 szobás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A lakás nagy belmagassága és a tágasság helyiségei, igazi csemege a nagy terek kedvelőinek! Ennél már csak a központi elhelyezkedése a kedvezőbb!

A körfolyosóról a szomszéd lakással közös előtérbe jutunk, majd innen a biztonsági ajtón keresztül a lakásba. Az előszobából balra található a tágas konyha, ahol egy étkezőasztalnak is jutott hely! Jobbra a fürdő és a külön mellékhelyiség nyílik, szemben a nappaliba érkezünk és azon keresztül közelíthető meg a méretes hálószoba!

Helyiségek:

Nappali (22,6 nm), konyha (12 nm), hálószoba (18,8 nm), előszoba (7,3 nm), fürdő (5,4 nm) és mellékhelyiség (1 nm).

A ház téglából épült, vastag falakkal melytől nyáron hűvös, télen meleg a lakás, ablakok fából készültek, spalettával felszereltek és a Kazinczy utcára néznek! A fűtésről elektromos fűtőtestek gondoskodnak, a meleg vizet bojler adja! A konyhában és a fürdőben járólap burkolat van, a szobákban parketta. A lakás bútorozott, villany és vízvezetékek cserélve lettek.Rezsi:

Villany, víz, gáz: fogyasztás szerint.

Közösköltség: 10.000,- Ft/hóA lakás hosszútávra kiadó (min. 12 hónap), kaució összege 2 havi bérleti díjjal megegyező.

Az ingatlanba állat nem hozható és dohányozni tilos!

Egyedülállóknak, diákoknak vagy fiatal párnak ajánljuk ezt a lakást!

A lakás elhelyezkedése kitűnő, pár perc séta az Asztória vagy a Deák tér, metró, villamos, busz és trolibuszok nagy választéka biztosítja a gyors eljutást a város minden pontjára! Üzletek, éttermek és a bulinegyed is könnyen elérhető gyalog.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink:1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert ,

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021