Budapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteres
195 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteres
195 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 693 4729
ReferensDaróczi Éva
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Terézvárosban a Rózsa utcában, 107 négyzetméteres

107 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Gépesített konyhája étkezésre is alkalmas. A tűzhelyen felül hűtő és mosogatógép, valamint mosógép áll rendelkezésre.

A tágas nappaliból nyílik a 2 nagy hálószoba, melyek közül az egyik teljesen külön bejárattal is megközelíthető. A 3 szobán felül egy kisebb cselédszoba is használható, akár a home office helyszíne lehet.

A fürdő kádas, a mellékhelyiség külön van. Érdekesség egy belső erkély (lásd alaprajz), dohányzóknak kitűnő ez a hely (+ téli hűtőnek).

Fűtés: cirkó.

A nagyságrend okán együttélni tudó kisebb csapat számára is remek lehetőség.A közös költségen felül a teljes rezsi fogyasztás szerint mérhető és fizetendő, azaz ott lakók víz-, villany- és gázfogyasztásától függően.Költözhető: február 10-től 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetésével.

Minimum bérleti idő: 12 hónap.Tekintettel a jelenlegi járvány helyzetre tisztelettel azt kérem, hogy ha Önt érdekli a bérlés lehetősége, akkor rövid bemutatkozó levelet legyen kedves küldeni. Feltétlenül visszajelentkezem.Érdeklődő hívását hétvégén is várom,

Éva

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021