Budapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadva
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
165 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
165 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 672 1672
ReferensYoga Solutions Kft.
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva

40 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést


A KÖRNYÉKRŐL:
Budapest VI. kerületében a Dessewffy utcában található az ingatlan. Kiváló közlekedés, és remek infrastruktúra jellemzi a környéket. A belváros közelsége garantálja, hogy séta távolságra megtalálunk mindent, amire a mindennapokban szükség lehet, továbbá a kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek is adottak. Mozik, színházak múzeumok, éttermek, mind megtalálhatók séta távolságra.

A HÁZRÓL:
Az 1960-as években épült fszt.+4 szintes téglaház, 20 éve volt felújítva, de folyamatosan karban tartott, gondozott, nagyon szép állapotban van. A külső homlokzat jó állapotú, hangulatos a belső udvar, igazán impozáns, belvárosi ház, ahol működik kaputelefon, és van lift, ami régebbi ugyan, de felújított.

A LAKÁSRÓL:
A dél-nyugati tájolású ingatlan, a ház függőfolyosójáról közelíthető meg, ami a 4. emeleten kapott helyet. A 39 nm-es 1+1 szobás lakás, 2020-ban teljeskörű felújításon esett át melynek keretein belül, a villamoshálózatot újra húzták, a teljes víz és csatornahálózatot kicserélték, vadonatúj fa ablakokat és biztonsági bejárati ajtót szereltek be. A teljes falazatot megújították, vakolat csere történt, és frissen van festve, a lakás minden helyisége. A szobákban és a vizes helyiségekben is megújultak a padló burkolatok. A frissen kialakított amerikai konyha, új garanciális gépekkel lett felszerelve. A szép falak megőrzése céljából az internet és a tv kiállás falba rejtett. A tusolós ablakos fürdőszobában található a WC, a fürdő ablaka lichthofra néz, így jól szellőztethető.
A lakásban a közös költség 27.000 Ft/hó, ez az összeg tartalmazza a fűtés költségét, és a vízdíjat is. Igény szerint vízóra felszerelhető a lakásban. A fűtésről házközponti kazán gondoskodik, a megfelelő komfort érzetet a lakásban felszerelt elektromos hűtő-fűtő klíma biztosítja.
Tároló nincs a lakáshoz, parkolásra az utcán, közterületen van lehetőség, a környék fizetős övezet, de kerületi lakosok, éves minimális díj megfizetése ellenében, ingyen parkolhatnak.

BÉRLET FELTÉTELEI
A lakás minimum 3 hónapra bérelhető, a dohányzás nem megengedett, kisállat nem hozható. Szerződéskötés után, 2 havi kaució megfizetése ellenében azonnal birtokba vehető.
A BudaPrime Ingatlancsoport rövid, közép és hosszútávú kiadási lehetőségeket kombinálva, teljes körű Ingatlan üzemeltetési szolgáltatást is végez, ami extra kényelmet jelent a bérlőknek és biztonságot nyújt a megbízóknak.
Bízza Ránk ingatlanügyeit!
Buda Prime Ingatlancsoport

Bérleti díj: 165.000 Ft+rezsi (fix 35.000)/hó


  • összkomfortos
  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020