Kiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobásKiadó lakás, Budapest, 1 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 1 szobás
159 E Ft/hó
5,3 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, 1 szobás
Kiadó lakás, Budapest, 1 szobás
159 E Ft/hó
5,3 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 530 1630
ReferensGürtler Tamara
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, 1 szobás

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó a VI. kerületben (Belső-Terézváros), a Hajós utca és Zichy Jenő utca sarkán, egy 30 m2-es, 1 szoba + galériás, frissen felújított, berendezett lakás.

Az lakás egy 1880 körül épült, 5 szintes, tégla építésű társasház 1. emeletén található.

Helyiségei: kis előszoba konyhával; világos, galériás nappali, zuhanykabinos fürdő + WC.

A lakás nem rég teljes körű felújításon esett át. Bútorozott és gépesített. A konyhában kerámialapos villanytűzhely és sütő, elszívó, hűtő, mosógép. Minden helyisége ablakos.

A közös költség ca. 9.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hideg víz fogyasztást, a szemétszállítást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben. A többi közmű mérőórás. A fűtés gázkonvektorral megoldott (most lesz kicserélve újra).

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is.

Rövid sétára van több megálló. Ahonnan gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

KISTESTŰ HÁZIÁLLAT HOZHATÓ!!! Amennyiben rendes, szobatiszta, illetve nem zavarja a többi lakó nyugalmát.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019