Kiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utcaKiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utca
Kiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utca
190 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utca
Kiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utca
190 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 623 0557
ReferensVöő Gergely
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó 2+1 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Délibáb utca

50 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

VI. kerületben, a DIPLOMATANEGYEDBEN, a HŐSÖK TERE és a KODÁLY KÖRÖND közelében, a VÁROSLIGET szomszédságában, a Délibáb utcában, egy háromemeletes, zárt lépcsőházas, rendezett, MŰEMLÉK épület 3. emeletén kiadó egy 50 nm-es, 2 + 1 FÉL SZOBÁS, FRISSEN FELÚJÍTOTT, bútorozatlan, részben gépesített, LÉGKONDICIONÁLT, világos, igényes, modern lakás.
Az ingatlanban 2 HÁLÓSZOBA, egy NAPPALI, egy konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy külön WC és egy közlekedő került kialakításra. Az amerikai jellegű konyha villanytűzhellyel és elszívóval felszerelt. A délnyugati tájolású ablakok a ház gondozott, ZÖLD KERTJÉRE néznek, így a lakás a Dózsa György út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
Az ingatlan INVERTERES KLÍMÁVAL felszerelt. Télen a meleget házközponti fűtésrendszer biztosítja. Parkolásra az utcán van lehetőség, illetve az udvarban AUTÓBEÁLLÓ is bérelhető. Ennek az ára 15 ezer HUF/hó.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, redőnyöket, biztonsági ajtót, üvegtégla falat, laminált parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, vadonatúj fűtőtesteket és szanitereket kapott. A munkálatok részeként az elektromos és a vízhálózat is korszerűsítésen esett át.
A közlekedés minden irányban kiváló (M1 Metró, 20-as, 30-as, 105-ös, 230-as busz, 70-es, 72-es, 73-as, 75-ös, 76-os, 78-as, 79-es trolibusz). Az OKTOGON, a NYUGATI PÁLYAUDVAR, a FERDINÁND HÍD, a LEHEL UTCA, a RÓBERT KÁROLY KÖRÚT, a HUNGÁRIA KÖRÚT, az M3-as AUTÓPÁLYA, a THÖKÖLY ÚT, a KELETI PÁLYAUDVAR, a BLAHA LUJZA TÉR, a LÖVÖLDE TÉR, a KIRÁLY UTCA és a HUNYADI TÉR is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.
Közös költség: 25 ezer HUF (Ez tartalmazza a fűtés díját is.)
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (Csak villany és víz számla érkezik.)
JÚLIUS 1-től költözhető! (Minimum 1 évre!)
Családoknak vagy akár különálló személyeknek is tökéletes választás lehet!
Bérleti díj: 190 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.
A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 3.

Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019