Budapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteres
563,4 E Ft/hó
7,6 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteres
563,4 E Ft/hó
7,6 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9321
ReferensVáli Zsuzsánna
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Terézvárosban az Andrássy úton, 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

AIRBNB engedélyezett, a ház kifejezetten erre a lakásra megszavazta!!!

Kiadó Budapest legreprezentatívabb részén, az Andrássy úton egy neves Miami-ból származó belsőépítész által tervezett, teljeskörűen felújított luxusingatlan.
A liftes társasház a VI. kerület belső szakaszán, az Oktogon mellett helyezkedik el, a lakás a harmadik emeleten található, korszerű, hő- és hangszigetelt fa ablakai az Andrássy útra néznek.

A lakás alapterülete 74 négyzetméter, tereit az átgondoltság és a modern elegancia jellemzi. A szobák tágasak, jó életérzést biztosítanak, a halszálka-mintás valódi fapadló melegséget áraszt. A bejárati ajtón belépve egy füstüvegből készült tolóajtókkal lezárt, intimitást nyújtó előszobába lépünk. Ebből nyílik a bútorozott, gépesített étkező-konyha, ahonnan a tágas nappaliba, illetve a közlekedő végén a magas minőségű burkolattal dekorált fürdőszobába juthatunk. A nappaliból nyíló háló egy gardróbhelyiséggel egészül ki. A burkolás a legutóbbi trendeknek megfelelő, márványutánzatú, olasz gyártmányú burkolattal készült, Dornbracht csaptelepekkel.

A belső tér elrendezése és a berendezés kialakítása során a tervező magas igényeket kielégítő, modern, letisztult stílust és használat szempontjából praktikus megoldásokat alkalmazott. A lakás klimatizált, rengeteg a tárolófelület, mely az átgondolt kialakításnak köszönhetően nem okoz zsúfoltság érzést.
A berendezés egyedileg készült, high end német és olasz alapanyagból, dizájner darabokkal kiegészítve.

Ajánlom a lakást azoknak, akik az Andrássy úton szeretnének élni, ikonikus környezetben, luxuskörülmények között. A környék ellátottság, közlekedés szempontjából kiváló, a közelben több parkolóház is található. A lakás valódi hangulatát a fotók nem tudják visszaadni, jöjjön el és tekintse meg élőben!

Irodánkban teljes körű ingatlanügyintézéssel és hitelszakértéssel segítjük ügyfeleinket otthonuk bérlésének, megvásárlásának vagy eladásának folyamatában.

  • gáz (cirko)
  • lift van

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020