Kiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy útKiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy út
Kiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy út
831,4 E Ft/hó
9,3 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Kiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy út
Kiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy út
831,4 E Ft/hó
9,3 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9321
ReferensVáli Zsuzsánna
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó 3 szobás albérlet Terézvárosban, Budapest, Andrássy út

89 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiadó Budapest legreprezentatívabb részén, az Andrássy úton egy neves Miami-ból származó belsőépítész által tervezett, teljeskörűen felújított luxusingatlan.
A liftes társasház a VI. kerület belső szakaszán, az Oktogon mellett helyezkedik el, a lakás a harmadik emeleten található, korszerű, hő- és hangszigetelt fa ablakai az Andrássy útra néznek.

A lakás alapterülete 89 négyzetméter, tereit az átgondoltság és a modern elegancia jellemzi. A szobák tágasak, jó életérzést biztosítanak, a halszálka-mintás valódi fapadló melegséget áraszt. Két hálószobás, a hálók egymástól elszeparáltak és mindkettőhöz tartozik egy-egy fürdőszoba, az egyikhez pedig egy külön gardróbhelyiség is. Az amerikai konyhás nappalit dizájner bútorokkal rendezték be. A burkolás a legutóbbi trendeknek megfelelő, márványutánzatú, olasz gyártmányú burkolattal készült, Dornbracht szaniterekkel.

A belső tér elrendezése és a berendezés kialakítása során a tervező magas igényeket kielégítő, modern, letisztult stílust és használat szempontjából praktikus megoldásokat alkalmazott. A lakás klimatizált, rengeteg a tárolófelület, mely az átgondolt kialakításnak köszönhetően nem okoz zsúfoltság érzést.
A berendezés egyedileg készült, high end német és olasz alapanyagból, dizájner darabokkal kiegészítve.

Ajánlom a lakást azoknak, akik az Andrássy úton szeretnének élni, ikonikus környezetben, luxuskörülmények között. A környék ellátottság, közlekedés szempontjából kiváló, a közelben több parkolóház is található. A lakás valódi hangulatát a fotók nem tudják visszaadni, jöjjön el és tekintse meg élőben!

Irodánkban teljes körű ingatlanügyintézéssel és hitelszakértéssel segítjük ügyfeleinket otthonuk bérlésének, megvásárlásának vagy eladásának folyamatában.

  • gáz (cirko)
  • lift van

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019