Budapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobásBudapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobás
220 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobás
Budapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobás
220 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8788
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPáricsy Anikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest lakás kiadó, Lipótvárosban, 2 szobás

58 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIADÓ az V. kerületben, a Balaton utcában egy liftes épület első emeletén lévő, felújított, 58 m2-es, két szobás, étkező konyhás, napos, részben parkra néző, bútorozatlan lakás, akár iroda számára.
A több utca által övezett, szokatlanul tágas, parkos, belső udvaros, hétszintes épületet Zöldy Emil terve alapján 1950-53-ban építették, több bejárattal, eredetileg tisztek számára, modern, stilizált klasszicista stílusban. A kiadó lakás az első emeleten van, ide is lifttel juthatunk fel. Az 58 m2-es lakás alaprajzi elrendezése átgondolt, minden helyiség az előszobából külön nyílik. Az egyik szoba az utcára, a másik (déli) a parkos udvarra néz. Az ablakos, étkezős konyhához kamra tartozik. A konyhában elegendő tároló hely, mosogató, gáztűzhely elektromos sütővel, elszívó, a kamrában hűtőszekrény áll a bérlő rendelkezésére. Az előszobában beépített szekrény van. A szintén ablakos fürdőszobában WC, mosdó és kényelmes zuhanykabin van, a bérlő itt helyezhet el egy mosógépet. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás melegéről házközponti fűtéssel gondoskodnak, radiátor hőleadókkal, a hűtéséről klímával. A csendes szobához egy franciaerkély tartozik. A lakást szépen felújították, világos, barátságos hangulatú.
A lakást egyedül, vagy párban költözőknek és csendes tevékenységet végző irodának is engedik, kutya nélkül.

Finanszírozás: a havi közös költség a fűtéssel, vízmelegítéssel együtt 31 ezer Ft, ezen felül a mérőórával mért vízfogyasztást és az elektromos fogyasztást kell fizetni. A bérbeadó kéthavi kauciót és egy havi bérleti díjat kér a bérlőtől a bérleti szerződés aláírásakor.

Környék és közlekedés: belvárosi környezet, a Szent István krt. közelsége miatt jól ellátott. Színház, bevásárló központ, cukrászda, kávézók, éttermek, kisebb üzletek és szolgáltatók sétatávolságon belül elérhetőek. A tömegközlekedés jól szervezett: a 4-es és a 6-os villamossal a körúton, a belvárosban és Újlipótvárosban az 5-ös és a 115-ös busszal utazhatunk, ill. a Nyugati téren felszállhatunk a 3-as metróra, és több buszra is, akár Buda felé. Pihenni, sportolni a közeli Margitszigetre is hamar eljutunk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019