Kiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteres
200 E Ft/hó
3,6 E Ft/hó/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteres
200 E Ft/hó
3,6 E Ft/hó/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
ReferensFrank Krisztina
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, Belvárosban, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
12szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Belvárosban, V..kerület központi részén a Vásárcsarnoktól, a nyüzsgő Váci utcától. a Kálvin tértől pár percnyi gyalogtávolsága található a bérbeadó ingatlan. Tömegközlekedés kiváló, a 47-es és 49-es villamossal 5 perc alatt a Deák térre érkezhetünk, de a Kálvin téri metró megállókból is eljuthatunk Budapest több pontjára. Óvodák , iskolák, orvosi rendelő a közelben megtalálható.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház 1920-ban épült. Az épületben 50 lakás található. A ház kívül és belül jó állapotú, rendezett épület. A lakás a földszinten található, a belső udvar is rendezett. A belő udvaron nagyobb fix, beton aljzatú és falú virágágyások díszítik a házat. A lakók folyamatosan gondoskodnak a takarításról, és az épület állag megóvásáról. A házba kapukód segítségével lehet csak bejutni.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 55 nm-es nappali + 2 hálós 1 éve teljes körűen FELÚJÍTOTT lakás a társasház földszintjén található. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen szembe nyílik egy hálószoba, franciaággyal és egy kisebb gardróbhelyiséggel. Az előtérből jobbra találjuk az igényesen kialakított és berendezett fürdőszobát, zuhanyzóval. Majd tovább haladva az amerikai konyhás nappalit, teljesen gépesített új berendezésekkel. A nagyobb hálószoba franciaággyal a nappaliból nyílik.
A lakás különlegessége a majdnem 5 m-es belmagasság, amely kifejezetten tágassá varázsolja, az egyébként is elrendezésű lakást.
A lakás, a belvárosi nyüzsgő életet kedvelő bérlőknek kitűnő választás lehet. A lakás ideális 2-3 főnek, de egy 4 tagú családnak is ideális lehet.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 55 nm
Belmagasság: 4,6 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás elektromos fűtésű, gáz nincs a lakásban.
Internet, tv bekötés, riasztó, gépesített konyha rendelkezésre áll.
KÖLTSÉGEK:
- 100 EUR a fix rezsi és közös költség teljes összege, amely a bérleti díjon felül fizetendő.
TÁROLÓ:
kerékpár tárolási lehetőség az udvaron lehetséges a többi bicikli mellett
PARKOLÁS:
A környező utcákban fizetős.
Bérleti díj. 650 EUR/hó + fix 100 EUR/hó egyéb költség
A lakás bútorozott:
2 havi kaució és 1 havi bérleti díj előre fizetendő
2018.februártól  költözhető.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020