Budapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadvaBudapest, V. kerület cím nincs megadva
Budapest, V. kerület cím nincs megadva
1 100 EUR/hó
11,22 EUR/hó/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest, V. kerület cím nincs megadva
Budapest, V. kerület cím nincs megadva
1 100 EUR/hó
11,22 EUR/hó/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 426 2652
ReferensKalmár Gabriella
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, V. kerület cím nincs megadva

98 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk a Bank negyed szívében a Szabadság tér és a Kossuth térhez közel, az Alkotmány utcában egy világos és tágas lakást gyönyörűen karbantartott, impozáns ház 4., legfelső emeletén.
A lakásban a tágas nappali, az étkező funkciójú hall és a szeparált konyha mellett egy hálószoba és egy fürdőszoba található, továbbá egy vendég mosdó. A nappali tágas, déli tájolásának köszönhetően napos és igényesen bútorozott. A lakás legfelső emeleti, az erkélyről kilátás nyílik a Parlamentre. A konyha teljesen gépesített és igényesen kialakított.A lakás felújítása most fejeződött be, légkondiciónáló és riasztó berendezéssel fel van szerelve.
A közelben számos kávézó található, és 5 – 10 perc sétára az Október 6. utca és a Nyugati tér is elérhető, ahol számos étterem várja a vendégeket. Tömegközlekedés szempontjából a Kossuth téren mind a piros metró, mint a trolibuszok, villamos és busz is megtalálható.
Parkolás az utcán lehetséges.

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019