Budapest, IX. kerület Lónyay utca 18/a
Budapest, IX. kerület Lónyay utca 18/a
299 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
299 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 70 545 0088
magánszemélyGáli Elvira
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest, IX. kerület Lónyay utca 18/a

67 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

9 millió Ft értékű professzionális felújítás eredménye ez a modern kialakítású, fiatalos, központi elhelyezketésű lakás. Az ingatlan minden négyzetmétere hasznosan van kialakítva, így tágasabbnak érződik. A felújítás során törekedtünk a funkcionalításra, a környezettudatosságra, és arra, hogy a beköltözők igényei szerint alakítható legyen a lakás. Az üres, különbejáratú szobák 2 hálószobává, vagy 1 nappali, 1 hálószobává alakíthatók akár saját bútorokkal, de igény szerint egy héten belül mi is be tudjuk bútorozni. A felujítás magába foglalta az elektromos hálózat, vízvezeték, és fűtésrendszer teljeskörű modernizálását, továbbá a szobák hangszigetelését is.

A duplarétegű ajtón belépve a légkondicionált, padlófűtéssel ellátott konyha-nappali fogadja a leendő bérlőket, amelynek impozáns ablakai kellemesen világossá teszik ezt a helyiséget. A beépített konyhai (és fürdőszobai) gépek az alacsony fogyasztás és hasznos funkciók figyelembevételével lettek kiválasztva. A konyha közepén elhelyezkedő konyhasziget nem csak a sütés-főzést teszi kényelmesebbé, de a lakás egyfajta társasági középpontjaként is funkcionál.

A lakásban korszerű cirkófűtés gondoskodik az optimális hőérzet fenntartásáról, amelyet mobilalkalamzással is lehet szabályozni. Ennek köszönhetően amíg nem tartózkodik otthon senki, alacsonyabbra lehet állítani a fűtést, és érkezésre visszamelegíteni a lakást a kívánt hőmérsékletre, ezzel is csökkentve a számlákat.
A dizájnosan megtervezett fürdőszoba és WC is rendelkezik padlófűtéssel.
A lakás annyira új, hogy még egy-két utolsó simítást eszközölünk rajta, így a képek nem tükrözik a végleges kinézetet.

A pár percre lévő Kálvin tér Budapest egyik fontos tömegközlekedési csomópontja, így a 3-as és 4-es Metró; 9-es, 15-ös busz és 47/49-es villamos segítségével kényelmesen és gyorsan el lehet jutni a város számos pontjára. Még egy közvetlen repülőtéri buszjárat (100E) is van a Ferihegyi repülőtérre.

A szomszédos Ráday utca Budapest egyik legpezsgőbb étterem- és bárutcája, több tucatnyi izgalmas vendéglátóhelye, mint például a Michelin csillagos Costes miatt érdemelte ki az Íz utcája becenevet.

Három perc sétára van Budapest legpatinásabb piaca, a Nagy Vásárcsarnok. Az ország különböző tájairól friss, nagy kínálatú gyümölcs, zöldség, hal-, tej- és hentesárú kínál mindennapi megoldást az egészséges táplálkozásra.

Több egyetem is néhány perc sétára van, így egyetemistáknak is ideális választás ez a lakás. A feltöltött térképen is látható hogy a környék tele van szórakozási, kikapcsolódási és sportolási lehetőségekkel, a közelben két park is található.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The result of professional renovation worth HUF 9 million is this modern looking, stylish, centrally located apartment. Each square meter is designed to be useful, so the property feels more spacious. During the renovation we aimed to create a functional, environmentally friendly apartment and to make it adaptable to the needs of the tenants. The empty rooms with separate entrances can be furnished into 2 bedrooms or a living room and a bedroom with the tannant’s own furniture, or if preferred, we can furnish these rooms in one week. As part of the renovation the electrical network, plumbing and heating system were completely overhauled according to modern standards. Also, the rooms have been made soundproof.

As you step inside, the air-conditioned kitchen-living room with underfloor heating, welcomes you with its impressively large windows that make this room pleasantly bright. All the hausehold appliances were selected with low power consumption and useful features in mind. The kitchen island in the middle of the kitchen not only makes cooking more comfortable, but also functions as a social center of the apartment.

The apartment has state-of-the-art circulating heating, that ensures optimal thermal comfort, which can also be regulated by a mobile application. It is possible to remote control the heating and lower it when you’re away, and reheat the apartment to the desired temperature upon arrival, thus reducing bills.
The stylish bathroom and toilet also have underfloor heating.
The apartment is so new that a few final tuches are being made, so the pictures do not reflect the final look.

A few minutes’ walk to Kálvin Square, which is one of Budapest's major public transport hubs. Metro 3 and 4; Bus 9, 15 and tram 47/49 provide convenient and fast access to many parts of the city. There is even a direct airport shuttle (100E) to Ferihegy Airport.

Adjacent Ráday Street is one of Budapest's most famous restaurants and bars street, with dozens of exciting restaurants, such as Michelin Star holder Costes.

The Great Market Hall - the most prestigious market in Budapest - is a three minute walk away. Fresh and abundant variaty of fruit, vegetables, fish, dairy and meat products from all over the country offer a daily solution to a healthy diet.

Several universities are a few minutes' walk away, making it an ideal choice for college students too. The uploaded map also shows that the area is full of entertainment, recreation and sports venues and there are two parks nearby.

 • luxus
 • gáz (cirko)
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: AA+
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 4. emelet
 • Rezsi: 20 000 Ft/hó

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019