Kiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás Budapest, 1+1 szobás
Kiadó lakás Budapest, 1+1 szobás
115 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Budapest, 1+1 szobás
Kiadó lakás Budapest, 1+1 szobás
115 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8788
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensPáricsy Anikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Budapest, 1+1 szobás

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIADÓ a IV. kerületben, a Virág utcában, egy 35 m2-es, nappali és egy hálószobás, bútorozatlan, de részben gépesített otthon.

A lakás bútorozatlanul kiadó.
A kiadó lakás Újpest panelházas övezetében, a Virág utcában található, egy panelház 9. emeletén. 35 m2-es. A korábbi tulajdonos felújította, kicseréltette az ablakokat, a bejárati ajtót, a burkolatokat, a szanitereket és a konyhabútort. Világos, fiatalos lakás. A közös költség havonta 7.000.- Ft, a fűtés átalánydíja szintén 7.000.- Ft. Vízórás lakás.

Finanszírozás: a bérbeadó egyhavi bérleti díjat és kéthavi óvadékot kér a bérlőtől a bérleti szerződés aláírásakor.

Környék és közlekedés: a 3-as metró Újpest-Központ végállomásától busszal juthatunk el a ház közelébe (20E, 20F, 25, 120, 121). Autóval a házak közötti parkolóban állhatunk meg. Jól ellátott környék.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:

  • Épület emelet: 9.
  • Épület szint: 10. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020