Kiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobásKiadó lakás Óbudán, 3 szobás
Kiadó lakás Óbudán, 3 szobás
540 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Óbudán, 3 szobás
Kiadó lakás Óbudán, 3 szobás
540 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 209 3930
ReferensBikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Óbudán, 3 szobás

216 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Referens: UDY02/70693
Igényes vállalkozás részére a Kolosy térnél a III. kerületben kiadó több szintes, összesen 216 nm területű ingatlan. Belső kialakítása különleges, amerikai típusú, egyterű, de tetszés szerint változtatható, stílusát a modern és rusztikus elemek ízléses ötvözete jellemzi. Nagyon világos és csendes, belmagassága 2,80 m. Két szinten egy-egy felszerelt konyha található. A fürdőszoba kádas, külön WC+bidet került kialakításra. Egy szomszédos helyiségben tároló, valamint 2 férőhelyes garázs tartozik hozzá az épületkomplexum alatti garázsban. A padlófűtés és légkondicionáló berendezés mellett riasztó is szolgálja a biztonságos és a kellemes közérzetet. 2 nagy terasz kapcsolódik a szintekhez. Közlekedési és minden egyéb infrastrukturális szempontból kitűnő helyen van. Korábban foto- és reklámstúdió, továbbá iroda részére adta bérbe a tulajdonos, de funkcionálhat akár reprezentatív bemutató teremként, vagy akár előadóként is.
A közös költség 45.000 HUF, a közüzemi fogyasztás díjai a mérőórák állása szerint fizetendők. Hosszú távra, minimum 2-3 évre szeretné a tulajdonos az ingatlant bérbe adni és a bérleti szerződés megkötésekor 3 havi kauciót kér. A bérleti díj 1.800 euró, a hó első napján érvényes árfolyam szerint. Amennyiben vétel iránt lenne érdeklődés, az eladás szintén lehetséges.

  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020