Kiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteresKiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteres
130 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteres
Kiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteres
130 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2896
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensSándor András
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, Óbudán, 40 négyzetméteres

40 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Óbudai Egyetem közelében, a Bécsi út szomszédságában, csendes mellékutcában kiadó egy második emeleti, 40 nm-es, erkélyes, gépesített – bútorozott lakás (a lakásban található bútorok újak). A 22nm-es szoba keleti fekvésű, innen juthatunk ki az erkélyre. Mellette szép tágas étkező-konyha található.

A lakás nagy előnye, hogy nagyon alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet gáz vízmelegítő, a fűtést gáz konvektor biztosítja. Közös költség: 15.700 Ft.
Az infrastruktúra kiváló, 17, 19, 41-es villamosok megállója 2 perc séta távolságra van.
Közelben számos bevásárlási - szórakozási lehetőség.
Azonnal költözhető!
-
Ha erre a linkre kattan:
https://www.facebook.com/Lak%C3%A1svad%C3%A1sz-406069099934735/?modal=admin_todo_tour
vagy a QR kódra, akkor automatikusan megnyílik ez a folyamatosan bővülő ingatlanválaszték. Amennyiben így sem talál kedvére valót, keressen elérhetőségeimen, hátha megtaláljuk azt az ingatlant, amely az Ön kedvére való. Amennyiben értékesíteni is szeretne ingatlant, akkor együttműködésben Önnel igyekszem értékesíteni az ingatlanát. Keressen, hívjon, ha tudunk együttműködni akár vételben, akár értékesítésben.
Ha megkeres, akkor nemcsak az értékesítésben tudunk együttműködni, de segítünk pénzügyi szakértőnk hathatós és bankfüggetlen együttműködésével kedvező hitellehetőségek felkutatásában akkor is, ha nem miáltalunk vásárolja meg az új lakását, valamint az értékesítéskor szükséges energiatanúsítvány beszerzésében is.
Az alábbi extra szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére
LJ (jelzáloghitel)
LT (lakástakarék)
LA (Duna House lakásalap)
SK (személyi kölcsön)
BZ Unit linked (nyugdíjbiztosítás)
BZ (lakásbiztosítás)
Készpénzes vásárlóknak CSOK
Referencia szám: LK470518

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Felújítanád az otthonod? Lakásvásárláson gondolkodsz? Ha most legalább 4 millió Ft-os Fundamenta Lakáshitelt igényelsz, 72 000 Ft egyösszegű jóváírást kaphatsz. Tervezz velünk, és megtérül! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019