Kiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás BudapestKiadó 3 szobás lakás Budapest
Kiadó 3 szobás lakás Budapest
2 500 EUR/hó
16,67 EUR/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó 3 szobás lakás Budapest
Kiadó 3 szobás lakás Budapest
2 500 EUR/hó
16,67 EUR/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5988
ReferensBognár Zsuzsanna
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó 3 szobás lakás Budapest

150 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Lenyűgöző körpanorámás, nagy teraszos luxus lakás kiadó a Rózsadombon, a Bimbó úton.

A 150 m2-es ingatlan egy szép rendben tartott ház második emeletén helyezkedik el.
Háromszobás, nagy ebédlős és két fürdőszobája van.
A lakás érdekessége, hogy a 34 m2-es nappali, a 21 m2-es ebédlő és a 37m2-es hálószoba együttese félkörívben körülöleli az 52 m2-es, a budai hegyekre valamint a Várra, a Gellérthegyre panorámás, dél-nyugati fekvésű teraszt, ami mindhárom helyiségből megközelíthető.

A másik különlegesség a hálószobában elhelyezett fürdőkád, melyből ragyogó kilátás nyílik, ha az ingatlan lakója éppen arra vágyik, hogy fürdés közben élvezze a panorámát. A hálószobához mosdó, és egy elszeparált toilet is tartozik természetesen, valamint egy a falak mentén végigfutó garderobe rendszer.
A vendégszobához egy másik fürdőszoba és egy 6m2-es erkély is kapcsolódik. A nappali mellett még egy vendég toilet is található. Minden helyiség légkondicionált.

Az ingatlan elegáns, klasszikus bútorokkal, szép szőnyegekkel berendezett, a márvány kandalló a nappali éke. A terasz minden kényelemmel ellátott, a növények locsolása automata öntözőrendszerrel megoldott.
A lakáshoz tartozik egy garázs is. A rezsi kb. 60 ezer forint havonta.
Az ingatlant a 11-es busszal lehet megközelíteni.

A lakásba kisállat nem hozható, két felnőtt és maximum egy kamaszgyerek számára, legalább 3 évre kiadó.
3 havi kaució szükséges.

  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021