Kiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobásKiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobás
Kiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobás
500 E Ft/hó
11,1 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobás
Kiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobás
500 E Ft/hó
11,1 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 456 0575
ReferensBajnóczi Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Országút, Budapest, 1+2 szobás

45 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó, frekventált helyen a II. ker. Szilágyi Erzsébet fasoron egy közel 45m2-es berendezett fogorvosi rendelő. A rendelőt két székkel (de még egy kényelmesen elfér), illetve nagyon jó állapotú, rendszeresen karbantartott gépekkel adja ki a tulajdonos (Siemens, Adec. Autoclav: millenium Röntgen: fali karos). Az összes eszköz mellé a betegkör is átadásra kerül a bérlő számára.
Minimum 3 éves bérleti szerződés aláírása.
A rendelő pontos elhelyezkedése és környezete: egy 1917-ben épült és szépen felújított 4 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el, a rendelő 2005-ben teljes körűen fel lett újítva. A lakás belmagassága 3,33 m. A rendelő egy recepcióból, egy váróból, egy paravánnal elválasztott helyiségből, egy öltözőből wc-vel egyben áll, továbbá az előírtaknak megfelelően szintén a kliensek részére fenntartott különálló mellékhelyiségből, valamint egy teakonyhából, ami egyben az iroda is, mennyezetig érő szekrényekkel, ami remek tárolás szempontjából. A rendelő minden négyzetmétere tökéletesen ki van használva. A rendelőhöz tartozik még két tároló. Az egyik rögtön a rendelő alatt helyezkedik el (10-12m2), ahol a nagyobb gépek, kompresszorok vannak, így az általuk kreált zavaró hangok sem zavarják a betegeket és orvosokat. A veszélyes hulladék tárolására is ez a helyiség szolgál. Az ingatlanban távfűtés található, a közös költség 25.000.- forint, ami a fűtést is tartalmazza, illetve a szemétdíjat. A parkolás az utcán fizetős zónában lehetséges, viszont a rendelő mellett van közvetlen a körszálló, ahol mindig tudnak parkolást biztosítani. Az épület be van kamerázva. A házban találunk még egy kozmetikát, szoláriumot, virágüzletet, fordító-tolmácsoló irodát, klinikai szakpszichológusi rendelőt és stb.)
Remek helyen, remek áron!!!!! Hívjon azonnal!

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 4. emelet
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018