Budapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteres
Budapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteres
299 E Ft/hó
4,6 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteres
Budapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteres
299 E Ft/hó
4,6 E Ft/hó/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 521 3537
ReferensTótpál Ágnes
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapesti kiadó lakás, 3 szobás, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Váralja; 65 nm; 3 szoba; REZSIVEL 1300 EUR
Buda I. kerületének legelegánsabb részén, gyönyörű patinás környezetben, Váralján, gyönyörűen rekonstruált luxus villaépületben található az ingatlan.
Ez az a hely ahol a megszokott szállodai kényelmen felül környezetét otthonának tekintheti, ahol barátait, üzletfeleit, fogadhatja, megvendégelheti. Családtagjainak és szeretteinek is megfelelő teret és kényelmet, jó levegőt és biztonságot nyújthat. Gyönyörű kilátást élvezhet nap mint nap. A közlekedés mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Buda főbb pontjait, mint Tabán és a Széll Kálmán tér 5 perc alatt elérjük, ahonnan a pesti belváros is percek alatt elérhetővé válik. Karnyújtásnyira található az Alkotás úton és a Széna téren is egy-egy bevásárlóközpont, ahol a mindennapos bevásárlás és további napi ügyintézések, mint posta, gyógyszertár egy helyen megtalálhatóak.
A házat, a Teleki család építtette az 1870 -es évek közepén. A Dél-Keleti tájolású, kifejezetten napos épületből egyedülálló kilátás nyílik a budai hegyekre, mondhatni "örök panorámás", mivel vele szemben a Világörökség részét képező Pálos- kolostor romja található, ami jelenleg park.
Kívül teljes felújítást és korhű rekonstrukciót végeztek 2015-ben. A homlokzatot az eredeti tervek szerint állították helyre 5 - 10 cm vastag hőszigetelő (nikecell) táblákkal, épületszobrász által készített gipsz díszekkel, továbbá az összes nyílászárót is kicserélték. A házban 4+3 lakás van.
A lakás a 2. emeleten található, belső kétszintes, nappali tágasságát a belmagassága is hangsúlyozza, mely a galériaszint felé nyitott.
Egy nyugodt teraszrészről igényes, biztonságos bejárati ajtón keresztül jutunk a lakás előszobájába, innen az amerikai konyhás nappaliba. A nappali fiatalosan modern jellegéhez hozzátartoznak a megvilágítási lehetőségek variációi, a modern konyha-étkező berendezései, a kandalló. Az alsó szint hálószobája meghitt, teljes fala beépített szekrénnyel bútorozott. A surlófénnyel megvilágított lépcsőkön a galériaszintre jutunk, az itt kialakított hálószoba szintén igazi belsőépítészeti remekmű, a tetőtér letörés alatt rengeteg pakolófelületet nyújt az ide épített és maximális helykitöltést alkalmazó bútorsor. Az otthoni munkának lehetőséget ad a galériaszinten kialakított iroda-rész is. A lakás kialakítása, a burkolatok és bútorok minősége, valamint a lakás további felszereltsége minden igényt kielégít.
Teljes méret: bruttó: 68nm (tetőtér alatti hasznos területekkel számolva), nettó 65nm
-nappali-étkezőkonyha: 26,3 nm
-fürdőszoba: 4 nm
-hálószoba: 9 nm
-előszoba-lépcső: 9 nm
-galériaszint: 16,8 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
- elektromos fűtés és melegvíz készítés
- bioetanol kandalló
- plazma tv,
- telefon
- internet
- riasztó
- klíma
- távirányítóval vezérelhető redőnyök és világítás
- háztartási gépek
- dísztárgyak
BÉRLET FELTÉTELEI: Az ingatlan hosszabb távra, minimum 1 évre kiadó. Dohányzás nem megengedett, kisállat nem hozható. A kaució két havi bérleti díj mértékű
Bérleti díj: 299.000 Ft/hó + rezsi

  • összkomfortos
  • fan-coil
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020