Budapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteresBudapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteres
Budapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteres
576 E Ft/hó
7,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteres
Budapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteres
576 E Ft/hó
7,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8915
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensIvanyickaja Olga
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti kiadó lakás, 2+2 szobás, 78 négyzetméteres

78 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIADÓ a VÁRBAN, a Szentháromság térnél, frissen felújított, luxus, belső 2 szintes, oldalpanorámás lakás!

A hangulatos, két egész és két félszobás lakás alsó szintje egy amerikai konyhás nappaliból és egy dolgozószobából (akár gardróbszobának vagy vendég szobának is alkalmas) valamint egy zuhanyzós fürdőszobából áll, az emeleten két hálószoba és egy fürdőkáddal kialakított fürdőszoba található.

A lakás lakberendező által magas színvonalon bútorozott, valamint teljesen gépesített (klíma, riasztó, mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mikro).

A közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a csatorna, a szemétszállítás, a ház karbantartását és gondozását, valamint a TV és az internet díját. A gáz, a víz és a villany egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

Az ingatlan városbeli elhelyezkedése kiváló! A Széll Kálmán tér és a Batthyányi tér pár percre található.
Közelben: boltok, gyógyszertár, bevásárló központ, orvosi rendelő, piac, stb.

Két havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal azonnal költözhető.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019