Kiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobásKiadó lakás Vízivárosban, 5 szobás
Kiadó lakás Vízivárosban, 5 szobás
600 E Ft/hó
4 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Vízivárosban, 5 szobás
Kiadó lakás Vízivárosban, 5 szobás
600 E Ft/hó
4 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 672 1672
ReferensKovács Norbert
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Vízivárosban, 5 szobás

150 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Ez a ritkaság számba menő lakás pazar helyen, közvetlen a Budai vár tövében helyezkedik el és 360 fokos lélegzetelállító panorámával rendelkezik. A megújult Szél Kálmán tér közelsége kiváló infrastruktúrát biztosít a lakásnak, mind vásárlási, szórakozási, vagy közlekedési szempontból. A 2-es Metró, a 4-es, 6-os, 17-es, 56-os, 59-es, 61-es villamosok és több buszjárat is pár perc sétára találhatók a lakástól. Az ingatlan közelében minden kulturális és szórakozási igényt ki lehet elégíteni, ugyanis több étterem, bár, mozi, jóga stúdió, kiállító terem, galéria, múzeum és egyéb szórakozási, vagy sportolási lehetőség várja a látogatókat. A Várnegyedben pedig számtalan látványosságot, templomot, több parkot és megannyi kikapcsolódási lehetőséget talál majd.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az impozáns házban mindössze 10 lakás található, szintenként 3, illetve ez az utólag ráépített tetőtéri ingatlan. A ház téglaépítésű, folyamatosan karban tartott, aminek köszönhetően jelenleg is szép esztétikai és kiváló műszaki állapotban van.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás az épület 3. emeletén található, a 150 nm lakrészen felül, még két összesen 120 nm-es terasz tartozik hozzá. A 4 hálószobából és a parlamentre panorámás központi nappaliból álló lakásban két fürdőszoba, egy gardrób és a Rózsa dombra panorámás modern, gépesített konyha található. Az ingatlan rendkívül világos, teljesen körbe süti a nap. A lakásban járva, vagy a szobákból kitekintve folyamatosan láthatjuk a város különböző részeit és legszebb épületeit, amik nappali és éjszakai megvilágításban egyaránt lenyűgözőek. A hálószobák egymástól elkülönítve lettek kialakítva, kettő a déli oldalon, egy kelet felé, egy pedig a tetőtérben. A tetőtéri szobát a nappaliból induló lépcsőn keresztül lehet megközelíteni. Rendkívüli hangulatot és kellemes meleget teremtenek az egyik szobába és az étkezőbe épített cserépkályhák. A nappaliban lévő mini bár központi eleme lehet a házibuliknak és egyéb összejöveteleknek. A leg impozánsabb részek azonban a lakás két oldalán lévő hatalmas, reprezentatív teraszok. Innen szinte egész Budapestet szemmel tarthatjuk, miközben a festői panorámában gyönyörködünk. Az ingatlan nagyrészt bútorozott, de igény szerint akár saját bútorok is hozhatóak, illetve lehetőség van arra is, hogy beköltözés előtt esetleg a szobákat újra fessék. A lakásban kisállat tartása, illetve a dohányzás sajnos nem megengedett.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 150 nm + 120 nm terasz
- Nappali: 33 nm
- Szoba: 20 nm
- Szoba: 20 nm
- Szoba: 12 nm
- Tetőtéri szoba: 12 nm
- Előszoba: 10 nm
- Konyha: 8 nm
- Étkező: 15 nm
- Fürdő: 8 nm
- WC, tusoló: 4 nm
- Gardrób: 4 nm
- Közlekedő: 4 nm
Belmagasság: 2,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás kiváló műszaki állapotban van. A meleg vizet és a fűtését gáz cirkó biztosítja, radiátorokon keresztül, illetve két rendkívül hangulatos cserépkályha is található a lakásban. A nyári időszakban az ingatlan hűtéséről két split klíma gondoskodik.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség jelenleg 20.000 Ft, ami magában foglalja a szemétszállítás díját is. Ezen felül mindent egyedileg, fogyasztás alapján kell fizetni.
TÁROLÓ:
A lakásban több tárolásra alkalmas helyiség is található. Bicikli, illetve babakocsi tárolásra pedig a földszinten van lehetőség.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség. A környék fizető övezet, de a lakásba történő bejelentkezést követően,a vár kivételével az égész I. kerületben ingyenesen lesz lehetősége parkolni.
Bérleti díj: 2.000 Euró/hó + rezsi
Kaució: 2 havi bérleti díj (4.000 Euro)
Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetést! További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019