Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteres
225 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteres
225 E Ft/hó
4,1 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban az Attila úton, 55 négyzetméteres

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, az I. kerületben, a Budai vár lábánál található. Innen a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni az 5-ös busz, valamint az 56-os villamos segítségével. A Mammut Bevásárlóközpont percek alatt megközelíthető, így könnyedén intézhetjük mindennapi teendőinket, itt található a Fény utcai piac és a Millenáris Park is. A szintén közeli Széll Kálmán térnek köszönhetően Pest is kényelmesen és gyorsan megközelíthető a 2-es metróval, valamint a 4-es, 6-os villamossal. A környéken több oktatási intézmény, posta, bankszolgáltatások, orvosi rendelő, valamint patika is van. A Vérmező közelsége kivételes méretű parkkal teszi élhetővé a környéket.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1910-es években épült, polgári, liftes épület, földszint +félemelet +4 emeletes, kb. 50 lakásos. A lakások függőfolyosóról nyílnak. A ház közepes állapotú, folyamatban van a függőfolyosók felújítása.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 55 nm-es, 2 szobás, jó elosztású, tágas, 4,1 méteres belmagasságú lakás az épület félemeletén található, azonban a valóságban 1. emeleti magasságnak felel meg. Az ingatlan ablakai utcára és csendes belső udvarra egyaránt néznek. Az utca felé nyíló oldalon is meglepően csendes, hiszen a nyílászárókat hő és hangszigetelőre cserélték, de még nyitott ablaknál is elfogadható a zajszint. Az ablakból zöldre, fák lombkoronájára nyílik kilátás. A szobák külön bejáratúak, a konyha egy légtérben helyezkedik el az étkező-előszobával. A fürdőszoba és wc tágas, egy helyiségben vannak. Az egész lakást kb. 7 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, így szép újszerű állapotú. Cserélték a teljes gépészetet, hideg burkolatokat, fűtésrendszert, bejárati ajtót egyaránt. A lakásban riasztót építettek ki. Az utcafronti ablak redőnnyel ellátott. A beépített konyhabútor gépekkel felszerelt, úgy, mint gáztűzhely, sütő, elszívó, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, mosógép. Ezen felül a lakásban rengeteg beépített szekrény található, valamint részlegesen bútorozott is. Kanapé kivételével gyakorlatilag költözhető, a berendezések minden holmit elnyelnek.
Az ingatlan azonnal költözhető!
Kiválóan alkalmas akár gyermekes családoknak, vagy iroda céljára is. Minimum 1 évre bérbeadó, 2 havi kaucióval. Kisállat és dohányzás nem megengedett.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 55 nm
- Nappali: 20,9 nm
- Szoba: 8,7 nm
- Konyha: 5 nm
- Fürdő: 4,6 nm
- Előszoba-étkező: 15 nm
Belmagasság: 4,1m - 3,25m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó kazán biztosítja. A fűtés így egyedi mérő szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra nem lett a lakásban felszerelve, annak díja a közös költséggel együtt fizetendő.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 20.800 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, és a ház üzemeltetési költségeit.
- Gázszámla: átlagosan 10.000 Ft havonta 2 főre
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 5 nm-es saját tároló, mely akár kerékpár tárolására is kiválóan alkalmas.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, fizető övezetben.
BÉRLET FELTÉTELEI:
Minimum 1 évre bérbeadó, a bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető, dohányzás nem megengedett. A lakás a képeken látható bútorzattal együtt kiadó.
Bérleti díj: 225 ezer Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019