Kiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobásKiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobás
Kiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobás
199 E Ft/hó
5,4 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobás
Kiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobás
199 E Ft/hó
5,4 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2747
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensGürtler Tamara
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Tabán, Budapest, 1+1 szobás

37 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó az I. kerületben, Tabánban, egy 37 m2-es, 2 szobás, frissen felújított, teljesen berendezett lakás.

A lakás 5 szintes, tégla építésű társasház 2. emeletén található. Az épület szépen karban tartott, jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás teljesen felújított, berendezett és gépesített. Minden bútor és gép, berendezés vadonatúj, a konyha felszerelt. Szükség esetén bármely berendezési tárgy cserélhető, pótolható.

A bérleti díj Euróban fizetendő! 1 éves egyösszegű fizetés is lehetséges! Ez esetben a bérleti díj csak 550 €/hó!

Közös költség a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben és a telken. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt, a rezsi összesen kb. 25.000 Ft.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Pár megállóra van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban, kiránduló helyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Rövid sétára van busz- és villamosmegálló, amivel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

KISTESTŰ HÁZIÁLLAT HOZHATÓ!!! Amennyiben rendes, szobatiszta, illetve nem zavarja a többi lakó nyugalmát.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető! Szerződéskötés kiköltözési nyilatkozathoz kötött!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

  • házközponti
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020