Budapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobásBudapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobás
120 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobás
Budapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobás
120 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 429 9088
ReferensBéres Laura
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Budapesti lakás kiadó, Hárshegy, 2 szobás

51 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést


A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan Budán, az II. kerületben, Hárshegyen található. Autóval megközelíthető a Budakeszi út felől, tömegközlekedők a BKK 22A, és a 222-es buszokkal 15-20 perc alatt a Széll Kálmán térre érhetnek. A közelben kisebb boltok, éttermek megtalálhatók, iskola, óvoda, patika és orvos is van sétatávolságra. Túrázni, kirándulni vágyók 15-20 perc alatt a Zugligeti libegőnél lehetnek, ahonnan számos turista útvonalon indulhatnak tovább.

AZ INGATLANRÓL:
A csúsztatottzsalus, lapostetős apartmanház folyamatosan karbantartott, gondozott, két lift is van az épületben, továbbá kaputelefon, és portaszolgálat is segíti az itt lakók életét. A 2 szobás lakásban két külön nyíló szoba, kádas fürdő+WC és konyha kapott helyet. Az ablakokból nagyon szép kilátás nyílik a környékre. A lakás hosszútávra, minimum egy évre kiadó, dohányzás nem megengedett, kisállat nem tartható. A rezsi költség a fűtést - hűtést, a parkolást, a porta szolgálatot és a szemétszállítás díját is magában foglalja. A lakás azonnal költözhető.

Bérleti díj: 120.000 Ft + rezsi/hó

  • házközponti
  • Épület emelet: 5.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020