Kiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház NyíregyházaKiadó 4 szobás sorház Nyíregyháza
Kiadó 4 szobás sorház Nyíregyháza
240 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kiadó 4 szobás sorház Nyíregyháza
Kiadó 4 szobás sorház Nyíregyháza
240 E Ft/hó
1,8 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 983 9036
ReferensReichert Róbert
Telefonálok

Kiadó sorház
Kiadó 4 szobás sorház Nyíregyháza

135 m2alapterület
4szoba
300 m2telekméret
A kiadó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Nyíregyháza Kertvárosában,Tiszavasvári út közelében található , 2 szintes , KNY-i tájolású, 135 m2-es, téglaépítésű, szigetelt , nappali + 3 szobás, teljeskörűen felújított sorház, kertre néző földszinti terasszal és egy 40 m2-es garázzsal környezetére és önmagára igényes bérlő részére hosszabb távra kiadó.

Teljeskörű felújítás 

A teljeskörű felújítás keretén belül megvalósult a gépészet, a vezetékrendszer a burkolatok és a nyílászárók cseréje , a külső homlokzat szigetelése 15 cm-es grafit AUSTROTHERM GRAFIT homlokzati hőszigetelő lemezzel. , tető átvizsgálását és cseréjét, beépített szekrények elhelyezését.  

Szerkezetek, gépészet 

A falazat 30 cm-es tégla mely 15 cm –es grafit húszigetelő lemezzel szigetelt. A lakás fűtését modern Imergas kondenzációs kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű háromrétegű üvegezéssel hőszigeteltek, a belső ajtók faszerkezetűek. A konyha modern gépekkel felszerelt, a beépített gépek és bútorok, a világítótestek, függönyök, és karnisok a bérleti díj részét képezik.  

A lakás helyiségei 

A földszinten az előszoba, wc-kézmosó zuhanyzó,tároló került kialakításra.A 40 m2 alapterületű garázs szintén ezen a szinten található. 

Az emelet a lépcsőfeljárón keresztül érhető el,ahol az amerikai konyhás nappali, kettő kisebb méretű K-i tájolású és egy nagyobb Ny-i tájolású hálószoba található, a nappaliból a teraszra léphetünk ki. A fürdőszoba egy kádat,zuhanyzót és egy WC-t foglal magában.  

A felsorolt helyiségeken kívül a lakáshoz tartozik még térburkolt, parkolásra is alkalmas utcafront.A telek hátsó részében egy fedett filagória pihenőkert dísznövényekkel található 

Havi bérleti díj 240.000,- Ft + rezsi + 2 havi kaució.   

A bérbeadás közvetítési díja a havi bérleti díj 50 %-a. 

 

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023