Ikerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteresIkerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteres
Ikerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteres
260 E Ft/hó
3,6 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Ikerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteres
Ikerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteres
260 E Ft/hó
3,6 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 281 5516
ReferensFicsór Ágnes
Telefonálok

Kiadó ikerház
Ikerház kiadó Nagytarcsa, 72 négyzetméteres

72 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
250 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

NAGYTARCSA FELSŐRÉT LAKÓPARKBAN, IKERHÁZFÉL KIADÓ!

Kiadó Nagytarcsán, egy 3 éve épült, frissen festett, kitakarított, részben bútorozott, 72-nmes, ikerfél remek elrendezéssel saját 250nm-es kerttel, saját mérőórákkal.

72-nm 3 szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, kamra, wc, közlekedő elosztásban.

A fürdőszobában épített zuhanyt találunk, illetve egy wc-t is.

EZT AZ ÉPÜLETET CÉGÜNK ÉPÍTETTE!

A radiátor fűtéssel ellátott lakásban szép, egyedi konyhabútort extra gépekkel szerelték fel. Hamarosan új hűtőgép is megérkezik. Az épület összes ablakára az új függönyöket már varrják.

További extra, a nappaliban klíma, parkosított udvar, elektromos kapu, fedett terasz,és az udvaron kerti tárolót is találunk .

Kifejezetten alacsony rezsi! Köszönhető a vastag falazatnak, és a szigetelésnek.

A konyhabútoron kívül még egy gardróbszekrény található a lakásban a többi bútort a leendő bérlőnek kell hoznia.

-Kiváló infrastruktúra!
- Helyközi buszjárat 2 perces sétára található, ami Cinkotára viszi az utasait alig 10 perces menetidővel!
-Családoknak is ideális albérlet!

AZONNAL BÉRBEVEHETŐ!

A bérléshez 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj szükséges!

Állattartás és a dohányzás nem megengedett!

Havi bérleti díj: 260.000 Ft/ hó + rezsi költség.

Nagytarcsa a Pesti-síkság keleti, a Gödöllői-dombság nyugati határán fekszik Kistarcsa, Pécel, Budapest XVII. kerülete (Rákoscsaba) és XVI. kerülete (Cinkota) szomszédságában.
A község területe 1213 hektár, melynek lakott belterülete 118 hektár. A táj mai arculatát a Szilas-patak alakította, amely - ma már az eredeti medertől kissé nyugatra kiépített csatornában - széles völgyben folyik, és észak-déli irányban kb. 2,5 km hosszan kettészeli a község területét.
Lakosainak száma közel 5000 . A községben óvoda , művészeti általános iskola működik , ahol a zene és a tánc szeretetére is tanítják a diákokat .
Közlekedését nagymértékben megkönnyíti az M0 autópálya , amin az M3 , M5 illetve a 4 főútvonalat rövid időn belül elérhetjük
Ha megtetszett az ajánlatom , vagy ha további ajánlataimra is kíváncsi hívjon bátran ,hétfőtől szombatig mindig megtalál .

Ficsór Ágnes Irodavezető
Kistarcsa Központi ingatlaniroda

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó ,Kistarcsai Ingatlanközpont általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021