Kiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcábanKiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcában
Kiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcában
1,8 M Ft/hó
4,4 E Ft/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Kiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcában
Kiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcában
1,8 M Ft/hó
4,4 E Ft/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 20 801 1660
ReferensBencze Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó családi ház
Kiadó 7+1 szobás családi ház Budaörs a Harmat utcában

420 m2alapterület
7 és fél szoba
Felújított állapotú
948 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budaörsön, a XI. határán, csendes, elegáns kertvárosi környezetben KIADÓ egy kúria szerű, gyönyörű, de nem hivalkodó, kiemelkedő műszaki és esztétikai állapotban lévő 3 szintes családi ház.

A házba lépve az előszobát követően egy tágas fogadótérben találjuk magunkat. Innen jutunk a ház egyik legimpozánsabb részébe, a közel 4,5 m belmagasságú, 45 m2-es nappaliba, melynek egyik ékköve a fehér görög márványból készült fatüzelésű kandalló. A nappaliból az ápolt kertre nyílnak az ablakok, illetve egy hangulatos télikert zárja le, még közvetlenebb kapcsolatot teremtve a természettel. A fogadótérből a másik irányba indulva egy másik, kisebb "nappaliba" jutunk, illetve a tágas, Miele beépített gépekkel felszerelt konyhába. Egy kisebb szoba, tároló és egy WC található még a földszinten.
Az emeleten 4 tágas (háló)szoba, 3 fürdőszoba szolgálja az itt élők kényelmét.
Az alagsorban elsősorban a kiszolgáló helyiségek találhatók: tároló, mosókonyha, kazánház, mosdó, de itt találjuk a ház másik különlegességét, egy angol pub hangulatát idéző, közel 50 m2-es helyiséget, mely a tulajdonos igényei szerint számos célra használható.
A ház teljes egészére jellemzők a nagyívű, tágas terek, melyek az okos tervezésnek, helykihasználásnak és berendezésnek köszönhetően mégis otthonosságot sugároznak. Az ingatlan másik jellemzője az igényesség. Már az építés folyamán kiváló minőségű szanitereket, nyílászárókat, burkolatokat használtak, de a rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és karbantartásnak köszönhetően ezek a mai napig minőséget, stílust és eleganciát sugároznak.
A házban 2 tágas (külön kapus) garázshely található, de további 4-5 autó számára nyílik még beállási lehetőség. A szinte arborétum szerű kert padokkal, beépített öntözőrendszerrel, grillezővel, hangulatos ágyásokkal, hintával csábít pihenésre.

A ház bútorozottan várja új bérlőjét, a minimum bérleti idő 2 év.

Prestigious house for RENT on the borders of Budaors and district XI, at a highly desirable location
We offer in one of the most picturesque and charming neighbourhood of the Capital, in Budaors a magnificant detached house of 420 sqm with 2 separate living rooms + 5 (bed)rooms, on a 1000 sqm plot.
The location of this villa deserves to be highly emphasised as it is surrounded by beautiful houses and gardens in a quiet street, at the same time having easy access to the M1/M7 motorways, good public transport and an abundant selection of superstores.
The property is built on 3 levels as follows:
The ground floor includes an entrance hall and wc, an elegant 40 sqm reception hall, an impressive formal living room of 45 sqm (with a Greek marble fire place) adjoining a stunning conservatory (winter garden). Furthermore a second living room, a study, a beautifully fitted kitchen-breakfast room and a storage room can be found at this level.
The first floor consists of a 20 sqm bright hall, 4 spacious double bedrooms, 3 bathrooms (one of the bathrooms being on suite), a walk in wardrobe, and a large south facing balcony.
In the basement one can find a beautiful 50 sqm English pub style bar/recreation room, a storage room, a boyler room, a laundry room and a wc.
A large adjoining double garage and an external parking area for 6 more cars are situated at the front elevation (both garage doors and external gates are automated).
Externally, the rear elevation of the property boasts a large (appr 110 sqm) south facing terrace leading to an attractive, well established garden in a private and secluded position that is surrounded by mature shrubs and trees and equipped with an automatic irrigation system. Parts of the garden is covered with lawn and ornamental plants and there is also a built in barbecue and a soft tiled childrens play area.
The property benefits from gas central heating, air conditioning, electric window shutters, an alarm system and cherry wood internal doors.
The highest quality fittings and the harmonious furnishings cannot be emphasised enough. The timeless elegance and the easy flow of the well laid out, bright and spacious rooms lend a special ambiance to this fantastic home. The house is freshly decorated and is presented in a "show house" condition thus is ready to move in with immediate effect.

The minimum rental period is 2 years.

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020