Kiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobásKiadó házrész Budapest, 3 szobás
Kiadó házrész Budapest, 3 szobás
160 E Ft/hó
2,2 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó házrész Budapest, 3 szobás
Kiadó házrész Budapest, 3 szobás
160 E Ft/hó
2,2 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 708 8495
ReferensReményi Ágnes
Telefonálok

Kiadó házrész
Kiadó házrész Budapest, 3 szobás

72 m2alapterület
3szoba
állapotú
A kiadó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Csendes Kertvárosi Környezet, Külön Bejárat, Gépkocsi Beálló, Klimatizált, Azonnal Költözhető
Budapest, XVIII. kerület, Bókaytelepen, a Bókay Árpád utcában kiadó egy rendezett, szép családi ház felső szintje.
A lakás az utca felől külön bejáraton át közelíthető meg, 72 nm-es, 3 külön bejáratú szoba, tágas étkező-konyha, kis társalgó, szép fürdőszoba, és tároló helyiségből áll. Az egyik szobából egy 4 nm-es erkély, a másik szobából francia erkély nyílik. Frissen festett falak, kifejezetten jó állapotú, barátságos, világos helyiségek.
A lakók kényelmét szolgálja az ízléses bútorzat, a gépesített konyha, mosógép, és a szobákban felszerelt klíma, valamint a fedett, részben zárt gépkocsi beálló.
A víz-, csatorna-, és villanyfogyasztás külön mérőórák alapján kerül elszámolásra, a fűtés gázkazánnal történik, a szemétdíj havi 4.000 Ft.
Bérleti díj 160.000 Ft/hó + rezsi. Két havi kaució szükséges.
A tulajdonosok (saját költségükre) kisebb átalakításokat szívesen vállalnak, amennyiben ez a bérlő komfortérzetét növeli. Az ingatlan maximum 3 fő részére kiadó, kisállatot kérjük ne hozzanak, és mellőzzék a dohányzást! Diákokat Is Szívesen Fogadunk!, így már a szeptemberi iskolakezdésre biztosított a lakhatás, a költségeket pedig össze lehet dobni!
Vállalkozásra is iválóan alkalmas, gyógytorna-, gyógymasszázs-stúdió, vagy egyéb szolgáltatást nyújtó vállakozás is sikeresen működtethető a tágás helyiségekben.
A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bevásárlási lehetőségek, termelői piac, és egyéb üzletek segíti a mindennapokat.

  • komfortos
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021