Verőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi házVerőce kiadó családi ház
Verőce kiadó családi ház
550 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Verőce kiadó családi ház
Verőce kiadó családi ház
550 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 602 0041
ReferensSzemerédi Kriszta
Telefonálok

Kiadó családi ház
Verőce kiadó családi ház

204 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
512 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Videó Felvételek az ingatlanról a www.borzsonyligetingatlan.hu weboldalunkon.

Kiadó Verőcén, igényes családi ház, a Duna-parton
Kiadó Verőcén, igényes, 204nm-es, 3 szintes, 5 szobás családi ház a Duna-parton, melyet Ybl Miklós egyedülálló tervei alapján készült, öt méter magas vízparti kőfal véd az áradó Duna ellen. A három szintes családi ház, kiválóan alkalmas nagycsaládosok vagy több generációs család számára is. Verőce központja és a vasút állomás is pár perces sétával elérhető. Budapestről autóval 30-35 perc alatt megközelíthető az ingatlan.
Környezet
Verőce település kiemelt üdülőterület, arculatát a XIX. Század végétől kiépült teraszos villasor határozta meg. A klasszikus polgári otthon, Verőce központi helyén a főút mentén, 512 nm-es telken, kivételes környezetben található. A családi ház Lázár Antal Ybl díjas építészmérnök, egyetemi tanár által készített tervek alapján épült, és utcafronti homlokzata a Magyar Műemlék Felügyelet által védett.
Földszint
Az igényes családi házba lépve, elénk tárul a tágas világos étkező és a lenyűgöző méretű és belmagasságú nappali, valamint az egyedi kivitelezésű szellős lépcső, mely kényelmes közlekedést biztosít akár a pincébe akár a ház emeletére. A nappali szobában, egy fatüzelésű kandalló varázsolhatja a téli estéket hangulatosabbá. A földszinten további helyiségek is találhatóak, úgy mint a jelenleg kialakított Fogtechnikai Labor, a konyha kamrával, a fürdőszoba és egy különálló wc. A nappaliból közvetlenül elérhető a napsütötte, nyitott és kényelmes terasz.
I. emelet
Az ingatlan emeleti szintjén három tágas szoba található, egy fürdőszoba, valamint egy gardrób helyiség. Beépített szekrények és a déli fekvésű szobákban felszerelt légkondicionáló is kényelmünket szolgálja. A fürdőszobában helyet kapott egy teljesen új 4 személyes szauna is.
Fűtés
A családi ház nagy méretű pincéjében található a gáz - cirkó és a vegyes tüzelésű kazán, melyek biztosítják a ház gazdaságos fűtését, igény szerint a központi vagy a padlófűtést használva. Fatároló és további helyiség is segíti a tárolást a pincében.
Felszereltség
Az ingatlanban az összes nyílászáró, Sofa típusú, fokozott hőszigetelt üvegekkel került kivitelezésre. Távfelügyelethez irányított riasztó az, ami teljessé teszi, a dupla téglafallal kialakított, szigetelt családi ház biztonságát és kényelmét. A gondozott kertben öntözőrendszer biztosítja egy fúrt kútról a folyamatos vízellátást. A Dunához a csónakházon keresztül jutunk le, a támfalba épített lépcsőn át. A garázsban egy gépkocsi, a kertben kialakított fedett beállón még egy autó számára van parkolási lehetőség. A három szintes családi ház, kiválóan alkalmas nagycsaládosok vagy több generációs család számára is.
Panoráma
A kertből körbenézve csodálatos panoráma tárul elénk. Váctól egészen Visegrádig láthatjuk a Dunát, a Szentendrei - sziget északi oldalát és a szemben elterülő Pilis sűrű, sötétzöld erdővel benőtt hegyvonulatait.

További információk, fotók, alaprajzok, Videó Felvételek az ingatlanról a www.borzsonyligetingatlan.hu weboldalunkon található.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019