Kiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobásKiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobásKiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobásKiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobásKiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobás
Kiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobás
800 E Ft/hó
1,6 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Kiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobás
Kiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobás
800 E Ft/hó
1,6 E Ft/hó/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 456 1118
ReferensHonos Balázs
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó családi ház
Kiadó albérlet, Törökbálint, 5 szobás

509 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
1073 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

TÖRÖKBÁLNT-TÜKÖRHEGYEN, zsákutca végében, kertszintről panorámás, 2012-ben épült, ÚJSZERŰ állapotú, EGYSZINTEN 235 nm alapterületű, LUXUS családi ház, akár 3 autó tárolása is alkalmas garázzsal kiadó!

Tükörhegy legszebb utcájából nyíló zsákutca végén, 1073 nm-es, enyhén lejtős telken került felépítésre 2012-ben, az egy lakószintes, nappaliból is közvetlen kertkapcsolatos családi ház, a terepadottságokat kihasználva, az alatta lévő szinttel együtt, ahol a kényelmes méretű, - szintén kertkapcsolatos - fitness részleg és a nagyméretű garázs is helyet kapott, a kiszolgáló funkciójú helyiségek mellett.

A házat a jelenlegi tulajdonos, saját célra építette, így a teljes építkezés folyamatát felügyelte, a felhasznált anyagok illetve az alkalmazott műszaki megoldások, a megbízhatóság és a hosszú élettartam figyelembevételével kerültek kiválasztásra.

Az energiahatékonyság javítása érdekében a 15 cm vastag grafitos hőszigetelés került a külső falakra, a kitűnő hőszigetelésű nyílászárók mellett, amelyeken elektromos működtetésű alumínium redőnyök és beépített szúnyoghálók is találhatóak. A fűtésről önálló cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel és radiátorokkal kombinálva, amit a nappalit hangulatosabbá tevő épített kandalló is kiegészít. A belső lakótér levegő cseréjét, gépi szellőztető (automatizált) rendszer biztosítja.

További extraként a klímatizálás, a kiépített riasztórendszer és központi porszívó említhető.

A nappali szinten három különálló apartman (az egyik két szobával, saját fürdőszobával és gardróbbal), valamint az egy légtérben kialakított, összesen 100 nm-es, nappali - étkező – konyha (kamrával) helyiségcsoport érhető el, amely a kb. 55 nm, részben pergolával is árnyékolt terasszal kapcsolatos, ahonnan további egy kényelmes méretű hálószoba / dolgozószoba is nyílik.

A kert füvesített, növényekkel és örökzöldekkel is gazdagon beültetett, aminek gondozását a kiépített automata öntözőrendszer teszi kényelmesebbé.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 16. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018