Kiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház NyíregyházaKiadó 7 szobás családi ház Nyíregyháza
Kiadó 7 szobás családi ház Nyíregyháza
1,3 M Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Kiadó 7 szobás családi ház Nyíregyháza
Kiadó 7 szobás családi ház Nyíregyháza
1,3 M Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
ReferensMilovecz László
Telefonálok

Kiadó családi ház
Kiadó 7 szobás családi ház Nyíregyháza

330 m2alapterület
7szoba
Felújított állapotú
1500 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


INGATLAN HELYSZÍNE:
A Budai hegyvidék egyik legkedveltebb, legbiztonságosabb környezetében található az ingatlan. Követségi rezidenciák, elegáns villaépületek épültek a tiszta levegőjű környéken. A kirándulást, illetve a természetet kedvelők is megtalálhatják a számításukat, hiszen 10-15 perces gyaloglás után, erdei környezetben sétálhatunk, de nagyon közel van a libegő, a Gyermekvasút és Normafa is. Jóhírű éttermek, cukrászdák, pékség közül válogathatunk a környéken.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:
A Széll Kálmán térről a 155-ös autóbuszjárat, az ingatlantól hárompercnyi távolságra áll meg.

ISKOLA, ÓVODA:
Többnyelvű magánóvodák, illetve kimondottan jóhírű állami ovik és bölcsőde közül is választhatunk. Iskolák közül is több lehetőségünk van: Osztrák Iskola, SEK Budapest International school, Német iskola, hogy csak a legnevesebbeket említsem

KERT UDVAR:
Az 1500nm-es intim, zöld kert, biztonságos lehetőséget nyújt a gyerekeknek a felszabadult játékra, de családi, baráti összejövetelekre is kimondottan alkalmas. Sütögetni, grillezni is remek program, de csak simán ejtőzni, olvasni nyáron az árnyékban sem lehet rossz. A kertben található még egy barátságos dísztó is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A házat a telek Kútvölgyi úttól távolabb eső részén építették fel, így kimondottan csendes.
Az épület belső tereinek kialakításakor a cél, egy luxus ingatlan megalkotása volt, ahol bárki kompromisszumok nélkül élvezheti az otthonát. A legalsó szinten kapott helyet a szauna, illetve egy ötletesen kialakított csupa üveg pihenőtér is. Itt alakítottak ki egy vendégszobát is. A középső emeleten az impozáns nappali, illetve az innen nyíló terasz biztosít lehetőséget a családnak az esti, hétvégi együttlétekhez, étkezésekhez .A tetőtérben intim hálószobák, gardróbok biztosítják a pihenést az itt élőknek.

MÜSZAKI JELLEMZŐI:
Természetesen a műszaki tartalom is hozza az elvárt szintet. Nagy teljesítményű Buderus kazán biztosítja a ház fűtését, illetve a melegvízellátását is, amire a ház tetején található napcollektor is rásegít. Légkondicionáló berendezés, illetve riasztó is található az épületben. A kertben automata, programozható locsolórendszer került biztosítja a növényeknek szükséges nedveséget.

PARKOLÁS:
Az utcafronról, két nagyobb méretű gépjárműnek is helyet biztosító, automata kapubejáróval rendelkező garázsba állhatunk be.

KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan havi bérleti díja: 1 272 EFt
Minden szolgáltatás (víz, gáz, villany)egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.
A tulajdonos kéthavi kauciót, illetve tárgyhavi bérleti díjat kér beköltözéskor.
Személyi kölcsön ajánlatunk: 2 000 000 Ft - 60 hónapra


  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021