Kiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobásKiadó családi ház, Budapest, 2 szobás
Kiadó családi ház, Budapest, 2 szobás
280 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó családi ház, Budapest, 2 szobás
Kiadó családi ház, Budapest, 2 szobás
280 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 508 8834
ReferensDávid Edit
Telefonálok

Kiadó családi ház
Kiadó családi ház, Budapest, 2 szobás

97 m2alapterület
2szoba
állapotú
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XI. St. Gellért tértől 2-3 perc sétára a Gárdonyi téren KIADÓ egy 97 m2, 2 szobás (de könnyen 3 szobássá alakítható), hallos, magas belterű, részben bútorozott lakás, IRODA célra.

A lakás egy 4 emeletes épület 2 emeletén található és elsősorban IRODA céljából kiadó, de rendelőnek is alkalmas lehet. A házban lift van.

Tiszta, rendezett lépcsőházon keresztül juthatunk a 2. emeleti lakáshoz.

Belépve a lakásba egy tágas előszobába lépünk, melynek bal oldalán egy beépített gardrób szekrény illetve mellette egy WC illetve egy fürdőszoba lett kialakítva. A jobb oldalon pedig egy vendég WC található. Az előszobából egy váró helyiségbe jutunk (21 m2-es hallba).

A halból nyílik az amerikai konyhás nappali (22 m2) és jobbra tőle egy nagy szoba (45 m2) 6 hatalmas ablakkal. Ez a helyiség igény esetén két részre osztható, ezáltal még egy önálló szoba kialakítható. Ez a nagy szoba a váró felől és az amerikai konyhás nappali felöl is megközelíthető.

A fürdőszoba kádas és külön helyiségben található a WC és egy vendég WC is.

A lakás részben bútorozott, igény esetén a bútorok maradnak, de üresen is bérelhető, akkor a jelenlegi bútorok a lakáshoz tartozó (kb. 25 m2-es) tárolóba eltárolhatóak.

A lakás hosszútávra , legalább egy évre KIADÓ elsősorban IRODA célra.

Bérleti díj: 280,000 Ft/hó

Rezsi költség: 35-40 ezer Ft/hó

A lakás 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj + rezsi megfizetése után azonnal birtokba vehető.

Tömegközlekedés: Kiváló! . Számos villamos és busz áll meg az épület előtt, valamint az M4-es metró 2 perc sétára vagy 1 villamosmegállónyi távolságra a Móricz Zsigmond körtéren elérhető. Ezáltal mind a budai, mind a Pesti oldal bármely pontja igen könnyen elérhető.

Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette az érdeklődését, a nap bármely időszakában keressen bizalommal.

Hétvégén is elérhető vagyok!

Érdeklődés: +36-20-508-8834 - Dávid Editnél.


  • összkomfortos
  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019