Kiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteresKiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteres
Kiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteres
370 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
Kiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteres
Kiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteres
370 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
+36 30 239 6175
ReferensGyurkó Melinda
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó családi ház
Kiadó családi ház, Budapest, Újpesten, 140 négyzetméteres

140 m2alapterület
1 és 5 fél szoba
Felújított állapotú
290 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: BMH12080
IV. kerületben, Újpest kp.tól kocsival 1 percre, gyalogosan kb 10 percre kiadó egy családi ház, egyben, 3 generációs, 3 konyha, 3 fürdőszoba, stb. Hónapok óta üres, nagyobb biztonsággal látogatható!

Külön pince is van. A kapubejárónál van térkövezett beálló rész is, akár 2 autó is elfér egymás mögött. Inkább csak ez volt már használatban, a korábbi tulaj nem állt be hátra a garázsba. Nagyobb autóval nem biztos hogy be lehetne fordulni.

Alsó szint kb 45 nm, 1.5 szoba (egybenyíló), konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség. Ez a legmodernebb. Konyhabútor lenne benne.

Középső lakás kb 50 nm es, 2 különnyíló háló, és egy átmenő kisebb, akár dolgozó szoba. Nagy étkezős konyha és külön fürdőszoba és mellékhelyiség. Itt van pluszban egy villanyboiler a melegvíznek.


Felső, tetőtéri szint kb 40 nm, itt leghátul van egy hálórész, ez nincs külön leválasztva ajtóval a folyosótól. Illetve itt kis főzőfülke és külön fürdőszoba. Ahogy belépünk a lakásba ott pedig egy étkezős rész is kialakítható! Itt van bent egy fűtő-hűtő klíma, rásegítvén az alsó kis kazánra. Melegvizet a középső szint boilere adja, cirkó pedig az alsó kis gázkazánról.

Egyben a teljes ház 370ezer Ft / hó bérelhető. Min. egy évre kellene szerződést kötni. ( + 2 havi kaució szükséges, és az irodai jutalék felét a bérlőnek kellene állnia, ez 185ezer Ft lenne pluszban a kaución felül. ) Közös költség nincsen! Rezsi teljes egészében használat alapján! Valószínűleg részben már bútorozva és felszerelve, de megegyezés kérdése. A képek még korábban készültek, azóta már kicsit változhatott a helyzet, az előző tulaj elköltözött.

A házban a nyáron lesz egy gázkazáncsere, komplett nagyobbra és modernebbre, kondenzációs kazán kap helyet, mely nagyon energiatakarákos lesz már. Tisztasági festés igéy szerint, ha nagyon kell, és ez-az, ami szükséges az javítva lesz, megbeszélés kérdése, de jelenleg ebben az időszakban kérdés, hogy mennyire lehet kivitelezni.

Videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=vVGz5Cl9zx0&t=194s

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020