Budapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utcaBudapest, XV. kerület Wesselényi utca
Budapest, XV. kerület Wesselényi utca
400 E Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, XV. kerület Wesselényi utca
Budapest, XV. kerület Wesselényi utca
400 E Ft/hó
4,2 E Ft/hó/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3524
ReferensTarr Gyula
Telefonálok

Kiadó családi ház
Budapest, XV. kerület Wesselényi utca

96 m2alapterület
3szoba
1778 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XV. kerületében, 96 nm-es családi ház hosszú távra, azonnali költözéssel kiadó! Az ingatlanhoz egy autó számára garázs biztosított, továbbá akár 3 autó parkolása is megoldott a zárt udvarban.
A lakrészt egy belső zárt lépcsőházból lehet megközelíteni, a földszinti bejáratnál egy kis előtér fogadja az oda érkezőket. Az emeleten 2 szoba egy tágas nappali, fürdőszoba, konyha, étkező, mosdó, közlekedők és egy 6 nm nagyságú terasz is található. A rezsi költsége nagyon kedvező lehet akár egy család számára is. Közlekedés szempontjából kiváló helyen van, a metrókhoz és a városközpontba induló autóbuszok megállói gyalog 4-5 perc távolságra vannak!
FONTOS, hogy a lakószint a garázzsal tartalmazza a feltüntetett árat, a földszinti rész külön megegyezés tárgyát képezi!!!

Két havi kauciót + az adott hónapot kéri a tulajdonos!!!

A családi ház földszinti része 96 nm-es amiben több helység is kialakításra került, (két műhely rész, raktár, mosdó, öltöző) ezáltal üzleti tevékenység lebonyolítására is alkalmas. A bérlemény megtekintése előzetes telefoni egyeztetés után lehetséges.
Amennyiben a vételhez még el kell adnia ingatlanát, abban is segítünk, hívjon bizalommal, hiszen AZ ÖN OTTHONA A MI KÜLDETÉSÜNK! Hitelre van szüksége a vásárláshoz, de nem tudja, hogy hitelképes-e? Hitelközvetítőnk ingyenes tanácsadással áll az Ön rendelkezésére!

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023