Budapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utcaBudapest, XI. kerület Bezdán utca
Budapest, XI. kerület Bezdán utca
190 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Bezdán utca
Budapest, XI. kerület Bezdán utca
190 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 204 5300
magánszemélyGyörgyné Pintér Irina
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó családi ház
Budapest, XI. kerület Bezdán utca

76 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
vegyes építésű
510 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kelenvölgyi kertvárosban, 76 m2.es kertes ház azonnal költözhető
XI., Kelenvölgy csendes kertvárosi övezetében kiadó 76 m2.es, frissen festett, felújított , vegyes (tégla, fa) építésű, gázkonvektor fűtéses, két szintes, teraszos családi ház, gépkocsi beállóval, 510 m2.-es önálló zárt kertben.
A lakás részben bútorozott, gépesített, de a bútorokat igény esetén el tudjuk szállítani. Az alsó szinten van egy működőképes cserépkályha, de a gázkonvektor enélkül is kellemes meleget biztosít.
A teraszról belépve a jelenleg étkezőnek használt hall és üvegajtón át a nagyszoba nyílik. A nagyszobából is megközelíthető egy félszoba, amely hálófülkének, dolgozó szobának vagy gardróbnak használható. Az emeleten egy gardróbos nagyobb és egy kisebb hálószoba található.
Kiváló közlekedés, a háztól 150 méterre 58-as busz a közeli Kelenföldi pályaudvarra (4-es metró) hét perc alatt visz, míg a háztól 7 perces sétatávolságra a 7-es busz, 47-es, 17-es villamosok érhetők el. Közért, gyógyszertár, játszótér , igazi horgásztó sétatávolságra. Kellemes, hangulatos, családias környezet.
A gáz,víz, villany fogyasztás mérés szerint fizetendő, közös költség nincs. A ház mögött van két tárolásra alkalmas építmény. A kertben kis tó, grill sütő, kerti bútor, fedett nyári játszó szoba van.
Két havi kaució szükséges, hosszú távra kiadó. Azonnal költözhető, csak a még megmaradt könyveket, esetleg szükségtelen bútorokat kell elszállítanunk.
Bérleti díj: 190.000 Ft.
Állatbarát bérlemény.
2020.02.12-től bármikor megtekinthető, telefonon egyeztetett időpontban. (Ha nem ér el, írjon üzentet!)

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020