Budajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcábanBudajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcában
Budajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcában
330 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcában
Budajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcában
330 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 345 5071
ReferensNemes Nátán
Telefonálok

Kiadó családi ház
Budajenő 5 szobás családi ház kiadó az Ady Endre utcában

140 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
380 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budajenő legfestőibb részén, közvetlenül az ófalu fölött, CSENDES, gyönyörű környezetben 140m2-es családi ház kiadó 380m2-es telken.

A szint eltolásos, organikus épület egy régi parasztház helyén épült a kilencvenes években. Kicsi, tündéri kert veszi körbe két hatalmas, százéves körtefával, rengeteg virággal, BOROSPINCÉVEL, kerti tárolóval.
Az épület 2020-ban generálfelújításon esett át, új burkolatokat kapott, korszerűsítettük a villamos- és gázvezetékeket. A gázfűtésre jelentősen rásegít a ház középpontjában található cserépkályha, amely befűti a nappalit és az étkezőt.

ELOSZTÁSA:
Az alsó szintet egymásból nyíló nappali-étkező, illetve konyha alkotja, itt található még pár lépcsővel elválasztva egy hálószoba és egy nagy fürdőszoba. Fent egy nappali helyezkedik el, amelyből belátható a Zsámbéki-medence fantasztikus naplementékkel, továbbá egy galéria, két szoba, és egy fürdőszoba is található itt. A házhoz a pinceszinten még egy mosókonyha csatlakozik, mely a nappaliból közelíthető meg.

KÖRNYEZET:
A hatalmas ablakok kialakításának köszönhetően a ház nagyon világos, a nap gyakorlatilag körbejárja, ugyanakkor nyáron a körtefák hűsen tartják az épületet és a kertet is. A környék rendkívül nyugodt, biztonságos, a ház mégis pár percre található a faluközponttól, a buszmegállóktól. Remek atmoszférájú, romantikus hangulatú, egyedi térkiosztású ingatlanról van szó, amely egy fiatal(os) párnak, akár egy családnak is ideális. Budakeszi negyed órára alatt, Budapesten a Széll Kálmán tér huszonöt-harminc perc alatt elérhető.

A bútorok nagy részét elvinnénk, az új lakónak célszerű bútorokról gondoskodni. A kertben pár magaságyás is kialakításra kerültek, így lehet zöldségeket is termeszteni.

HÁZIÁLLAT HOZHATÓ!
Dohányzás a lakásban NEM megengedett.

2 havi kaucióval és 1 havi bérleti díjjal 2023.januártól költözhető.

Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan.

  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023