search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Gyál, Iparterület 1.

Alapterület

m2

Szobák száma

Bérleti díj

Alapterület

0 m2

Szobák

Kiadó raktárközpont ára

0 EUR / hó / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

raktárközpont

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

Az M5-Gyál Ipari Park 45 hektáron terül el Gyálon az M0 és az M5 autópályák találkozásánál. Közvetelen vasúti kapcsolat iparvágánnyal (ROLA). A park kedvező adottságainak köszönhetően kb 50 000 m2 raktár, iroda és egyéb épület építése fejeződött be. Több ismert multinacionális és hazai cég választotta telephelyéül a kiváló adottságokkal rendelkező M5-Gyál Ipari Parkot. (Tesco, McDonald’s, Flott-Trans, Transeuropa, Massong, Autóker stb.) Ezen fejlesztések összesen 300 000 m2-en valósultak meg.
Az újonnan betelepülni szándékozók részére jelenleg 150 000 m2 fejlesztési terület áll rendelkezésre zöldmezős beruházások megvalósítására.
Meglévő épületeinkben bérleti konstrukciókkal, komplex logisztikai szolgáltatással állunk partnereink rendelkezésére.
További szolgáltatásaink (nemzetközi és belföldi áruszállítás, vám, jövedéki raktározás, informatika, személyügyi szolgáltatás stb.) nagyban egyszerűsítik partnereink betelepülését, működését.


Kérem tekintsék meg további raktárainkat is: www.m5businesspark.hu

Tudj meg mindent Gyál, Iparterület 1. környékéről

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.