search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Budapest, IV. kerület Óradna utca 5.

Alapterület

m2

Szobák száma

Bérleti díj

Alapterület

0 m2

Szobák

Kiadó Raktárközpont ára

0 EUR / hó / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

Raktárközpont

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
6,8
Ezen a területen a
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

A logisztikai központ Budapest közigazgatási határain belül Budapest IV. kerületében az Észak- Pesti Ipari Parkban helyezkedik el fontos közlekedési csomópontok közelében. A Váci úttal párhuzamosan futó és az új Megyeri hídtól mindössze néhány száz méterre található logisztikai központ az M0-ás és az M2-es utak találkozásának közvetlen környezetében fekszik.
Az épület 2008-ban átadásra került földszint + két emelet kialakítású logisztikai központ prémium kategóriájának és a kor követelményeinek megfelelően strukturált infokummunikációs hálózattal, légtechnikai megoldásának köszönhetően pedig hűtés-fűtéssel rendelkezik. Az irodaházrész tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek arra, hogy kötöttségek nélkül szabadon lehessen kialakítani az irodablokkokat.Az irodaházrész kereskedelmi-, igazgatási,- szociális-, valamint infrastrukturális funkciót lát el. A földszinten bemutatóterem, tárgyaló, ügyfélszolgálat, valamint biztonsági szolgálat és recepció került kialakításra. Az I. és II. emeleten találhatók az irodák, tárgyalóhelyiségek valamint a szociális helyiségek. Az irodák természetes megvilágításúak és természetes szellőzéssel is rendelkeznek. Minden szinten találhatóak kisebb méretű irodahelyiségek és kialakításra kerültek nagy alapterületű egyterű irodablokkok is.
A 3600 m2 nagyságú 12 méter belmagasságú raktár a legmodernebb logisztikai berendezésekkel került kiépítésre. A beérkező áruk fogadására három dokkoló kapuval ellátott kamionbeállási lehetőség került kialakításra. Az áruk kiadása komissiózást követően az épület nyugati oldalán a történik. A raktárak fűtése/hűtése hőlégbefúvásos rendszerrel került megvalósításra. A raktár padlózata nagy teherbírású ipari padló (vákuum beton).

Tudj meg mindent Budapest, IV. kerület Óradna utca 5. környékéről

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.