search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Bábolna, Mészáros utca 1/B

Alapterület

m2

Szobák száma

Bérleti díj

Alapterület

0 m2

Szobák

Kiadó raktárközpont ára

0 EUR / hó / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

raktárközpont

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

12 m

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

A Bábolna Sped Kft. új logisztikai központjában kínál szabad raktárterületet, vagy ajánlja raktár-logisztikai szolgáltatásait, igény szerint belföldi, vagy nemzetközi közúti árufuvarozási tevékenységgel kombinálva. Az áru tárolása soros állványrendszeren történik, minden egyes tárhely teherbírása 1T.

Telephelyünk Bábolnán, az M1-es autópályától 5 km-re, a Nyugat-Európába irányuló nemzetközi közúti áruforgalom helyszínének tőszomszédságában található.

GPS koordináták: 47°38'17.4"N 17°59'27.1"E

MŰSZAKI ADATOK

Raktár:

 3 400 m² alapterületű, 12 méter építménymagasságú, hasznos belmérete 9,9 m.
 Vasbeton épületszerkezet, temperált hőszigeteléssel és fűtéssel
 A Magyar szabványoknak megfelelő sprinkler rendszer (600 m3-es zárt vasbeton tüzivíz tározó műtárgy), automata RWA és tűzjelző rendszer
 Tetőfelülvilágítók és füstelvezetők
 Épületen belüli tűzcsapok
 4700-5100 euro paletta tárolására alkalmas
 korszerű, elektrohidraulikus szintkiegyenlítővel ellátott, hőszigetelt dokkolókapuk, egy darab hosszított rámpakiegyenlítő, amely a legalacsonyabb rakfelületű teherautók kiszolgálására alkalmas
 Magas színvonalú IT
 Napi 12 órás élőerős őrzés, online kamerarendszer, riasztórendszer

Külső:
- Megfelelő parkolási lehetőség személyautók és teherautók számára
- Minden oldalról bekerített park, éjszakai biztonsági szolgálattal

Jelenlegi szabad tárolási kapacitásunk EUR raklapok méretét alapul véve 2500-3000 raklap (eltérő palettaméretek esetén ez a szám változik).

Megkezdtük a központunk bővítését is. A II. ütemben megvalósuló építmény újabb 3050 m2- + 350 m2 –es galériával bővül, így a tárolási kapacitás összességében 11 000-12 000 raklap befogadására nyújt lehetőséget 2016 októberétől.

Vállalkozásunk fuvarozási üzletága 64 szerelvényből álló saját flottát működtet. A nemzetközi és belföldi fuvarozás tekintetében több mint 25 éves tapasztalattal és kiváló referenciákkal rendelkezik.

Tudj meg mindent Bábolna, Mészáros utca 1/B környékéről

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.