Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.
Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.
170 E Ft/hó3,3 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.
Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.
170 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 779 1402
magánszemélyGergen Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest, XIV. kerület Bolgárkertész utca 13.

51 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Fiatalosan elegáns lakás csendes, de frekventált helyen

Tisztelt Érdeklődő!

Nagyzuglóban, a kedvelt Bolgárkertész utcában kínáljuk hosszú távú bérlésre ezt a frissen felújított, újonnan berendezett, napfényes, kellemes lakást.
Alapterülete 51 nm. Két különálló szoba, külön fürdő és wc, kellemes, tágas előtér és jól felszerelt konyha várja mindazokat, akik értékelik a sok zöld felületet, parkokat, családias környezetet, kiváló lokációt.

A belváros könnyen és gyorsan megközelíthető. Több éjszakai járat megáll a közelben, és parkolási lehetőség is adott a csendes, kis forgalmú utcákon.
A biztonságos, bekamerázott környék pár percre található az Őrs vezér tértől, az M2 metrótól, a Budapesti Gazdasági Egyetemtől és a Metropolitan egyetemtől.
Számtalan bevásárlási lehetőség kínálkozik a közelben. A teljesség igénye nélkül: IKEA, ÁRKÁD, SUGÁR, OBI és egy 24 órán át nyitva tartó TESCO áruház is.

A környéken sok fiatal pár él. A legtöbb bölcsőde, óvoda, iskola gyalog megközelíthető.
Az utca végén teniszpálya, kissé távolabb futópálya, sportpálya található.

A kiváló lokáció mellett figyelemre méltóak az ingatlan egyéb paraméterei is:
A rendezett társasház II.emeletén található lakás riasztóval, biztonsági ajtóval ellátott. Az egyedi fűtést és a melegvíz ellátást Vaillant kazán biztosítja, és klíma is emeli a komfortot.
A minőségi műanyag ablakok háromrétegű üveggel készültek.

A konyhában Siemens mosogatógép, Bosch gáztűzhely elektromos sütővel, LG hűtő -fagyasztó és mikrohullámú sütő került beszerelésre.
A hálóban egy hatalmas beépített szekrény található. A lakás többi része új bútorokkal van berendezve. A leendő lakók kényelmét szolgálja a kényelmes kanapé, a franciaágy, a kellő mennyiségű tároló szekrény az előszobában, és az étkező sarok a tágas,világos, parkra néző nappaliban.

Az ingatlan kéthavi kaucióval és egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető. Hosszú távra tervező bérlőt keresünk, minimum bérleti idő 1,5 év.
Kisállat, dohányzás nem megengedett.
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 4. emelet
  • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018