Budapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteres
275 E Ft/hó2,5 E Ft/hó/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteres
275 E Ft/hó
2,5 E Ft/hó/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
ReferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest kiadó lakás Mártonhegyen a Mártonhegyi úton, 110 négyzetméteres

110 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Orbánhegy egyik kedvelt részén - a Mártonhegyi úton - villaépületek környezetében, a Németvölgyi út szomszédságában helyezkedik el. A 102-es, 105-ös, 110-es és a 112-es buszok megállói 2-300 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Hegyvidék Bevásárló központ nyújt lehetőséget, mely öt perces sétára található, de Budapest egyik legexkluzívabb bevásárló központjához, a MOM Parkhoz, valamint a Sport központ épületéhez is tíz perc alatt eljuthatunk, ahol uszoda, szauna, strand, fitneszterem található. A közelben néhány óvoda (Waldorf, Kimbi, Orbánhegyi, Mackós) és 5-10 perces távolságra számos iskola (Tamási Áron ált.isk. és Két Tannyelvű gimi, Németvölgyi ált.isk. Britannica Angolnyelvű Nemzetközi Ált. isk. és gimi , Osztrák gimi , Deusche Schule Budapest stb), valamint játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, jó állapotú, téglaépítésű lapostetős társasház 1983-ban épült. A házban 9 lakás található. Lift nincs az épületben. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe, melyet a lakók közösen használnak.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 110nm-es, 4 szobás újszerűen felújított összkomfortos lakás a társasház első emeletén található, zárt lépcsőházból megközelíthető. A lakás fekvésének köszönhetően szép világos, napsütötte. A lakás kellemes kerti panorámával rendelkezik. A lakást teljes körűen felújították: az elektromos hálózatot -vízvezeték és fűtésrendszert, külső-belső nyílászárókat. A konyha, mely nagyméretű hűtővel, sütővel és 4-es főzőlappal ellátott, természetesen bútorozott, de a lakás többi része nem.
LAKÁS MÉRETIE:
Teljes méret: 110 nm + 10 nm erkély
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkórendszer biztosítja. Vízóra felszerelésre került. Gépesített a konyha.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 25.000 Ft, amely magába felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást, valamint a átalányban fizetett vízdíjat, melyet 2 havonta kell fizetni.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló a pincében, mely kb: 5 nm-es, illetve a háznak van egy közös bicikli tárolója is.
PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy 2 állásos garázs (egymás mögött férnek el az autók), de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra, az a rész már nem fizető övezet, pont a határon van.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás nem megengedett.
A lakás bútorozatlanul kiadó.
Az ingatlan min: 1 évre kiadó.
Bérleti díj: 275 ezer Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018