Kiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobásKiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobás
Kiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobás
175 E Ft/hó2,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobás
Kiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobás
175 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3631
ReferensJeney Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Kiadó lakás Lágymányoson, XI. kerület Lágymányosi utca, 2+1 szobás

72 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Sokat nem szeretnék mesélni erről az igényesen kialakított lakásról, mivel pár nap alatt birtokba fogja venni a jövőbeli bérlő.

KÖZLEKEDÉS, ÉTEL-ITAL, ALVÁS
A LOKÁCIÓ TÖKÉLETES, 5 perc sétával a Móricz Zsigmond körtéren találjuk magunkat, ahonnan szinte bárhova eljuthatunk percek alatt Budapesten. A Holdra még nem mert a NASA még nem telepítette le az űrsiklóját. :)
Éjjel sincs gond ha megéheznél, 5 perc séta, és ropogtathatod a csirkecombokat az esti sorozatnézés közben.
Amennyiben diákok együtt vennétek ki, (mert ugyebár több szoba van,de erről majd később) van egy jó hírem, a BME konkrétan 2 perc séta, és valljuk be egy egyetemistának fontos az alvás, ha az after reggel 6-ig tartott. :)

LAKÁS
A tulajdonos tégláig vert mindent, majd teljesen új belsőt álmodott meg a 3 szobás lakásnak. A lakás nagy részében az eredeti faparkettát megtartotta, de fel lett csiszolva, és ami fontos, nem nyikorog így nem zavarod a szomszéd szobában alvó csoporttársadat, vagy ha család lesz a leendő bérlő, akkor a gyerkőc is nyugodtan aludhat.
A lakásban minden egyedi mérős, a meleget is Te szabályzod egy kondenzációs kazán segítségével.
Bútorokkal nem kell foglalkozni, mivel a lakásban minden megtalálható, ami a normál életvitelhez szükséges.
A Budafoki útra néző hálószoba szenzációs, hatalmas és nagyon világos, de a többi helyiségről is ezt tudnám elmondani. Extra dolog, hogy a félszobának van egy üveges ajtaja ami a gangra néz , így éjjel az utolsó pohár bor után egy kis friss levegőért, csak ki kell lépned a szobádból. (A LAKÁSBAN DOHÁNYOZNI TILOS!)
Az előszoba is nagyon praktikus, miközben húzod a cipődet, a tejeskávéd melegszik a mikróban.
Társasági életet kedvelő bérlők előnyben fogják részesíteni a lakást, mivel a harmonikaajtó a hálószoba és a hall között megnyitható, így 46 m2 egybefüggő teret kapunk. (Nem adok ötleteket :) )
Összességében, én már most kivenném ha nem lenne hol laknom. :)

Az árról még nem is beszéltünk, tudjátok hogy fent vannak az árak az egekben, de valljuk be őszintén 175.000 Ft/hó bérleti díj egy első emeleti, liftes, jó elhelyezkedésű, 2 hálószoba + nappalis lakásért egyáltalán nem sok. (Tudom mivel 1 hete adtam ki 120.000 Ft-ért 26 m2-t 5 percre innen.)
A közös költség 19.000 Ft.
A foglaláshoz két havi kaució szükséges.
A tulajdonos külön kérése, hogy nem szeretne 3 havonta leszerződni, tehát csak hosszú távú, minimum 1 éves időtartamban gondolkodó lakáskeresők hívjanak.

A lakásban kényelmesen 3 személy fér el. A 28 m2-es hálószoba egy embernek hatalmas, és a benne lévő 180 cm széles franciaágy két normál méretű személyre van optimalizálva, vagy 3-4 hobbitkára. :)
Kisállat a lakásban nem tartózkodhat!!

Kukkants rá a képekre és az alaprajzra, aztán hívj még ma!!!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018