Budapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körútBudapest, VI. kerület Teréz körút
Budapest, VI. kerület Teréz körút
200 E Ft/hó1,7 E Ft/hó/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület Teréz körút
Budapest, VI. kerület Teréz körút
200 E Ft/hó
1,7 E Ft/hó/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 947 5383
IngatlanreferensHorváth Beatrix
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest, VI. kerület Teréz körút

115 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE: Pest frekventált részén, a Nyugati pályaudvartól szinte pár perc sétára, a Teréz kőrúton található az ingatlan. A 4-es és 6-os villamosok, az M3 metró, valamint számos autóbusz és trolibusz járat Budapest bármely pontját éjjel-nappal gyorsan elérhetővé teszi számunkra. A lakás városközponti elhelyezkedése minden igényt kielégítő infrastruktúrájával igazán kényelmessé teszi a mindennapokat az itt élők számára.
ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű sátortetős társasház az 1900-as évek első felében épült, földszint + 3 emelettel. Az épületben található 8 lakás lakóinak biztonságát két biztonsági rendszerrel ellátott bejárati kapu is biztosítja. A ház tulajdonában található utcafronti üzletek bérleti díja jelentősen hozzá járul az épület folyamatos, magas szintű karbantartásához.
LAKÁS JELLEMZŐI: A helyszín, valamint a lakás adottságainál fogva kiválóan alkalmas a lakás akár orvosi rendelőnek, akár ruhaszalonnak vagy például ügyvédi irodának A valóságban mért 119 nm-es (tulajdoni lap szerint 115 nm) lakás az épület 1. emeletén található, melyet lépcsőn érünk el. Az építés idejében divatos nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően mindkét tágas nappali szoba - a többi helyiséggel együtt - fényes, napos. Az eredeti dupla ablakok versenyre kelve a korszerű, mai műanyag nyílászárókkal, kifejezetten jó hangszigetelést biztosítanak. Az eredeti beosztás szerint készült el az alaprajz is, melynek megfelelően az egyik nagy nappali melletti kis folyosóról érhető el a fürdőszoba, míg a másik nagyméretű szoba mellett, szintén egy kis folyosóról a konyhába jutunk. Itt külön mosdó is kialakításra került, duplakomfortossá téve így a lakást. Az ingatlant bérlők lakták eddig, akik a maguk kényelmére a tágas előszobából nyíló szobát konyhaként használták. Az ingatlan azonnal költözhető.
LAKÁS MÉRETEI:
- Nappali: 33,5 nm
- Nappali: 31,5 nm
- Szoba: 13,8 nm
- Fürdő: 4,41 nm
- Konyha: 9,2 nm
- WC: 1,2
- Közlekedők: 2x3,67 nm
Belmagasság: 3,6 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtést gázkonvektor nyújtja, a meleg vízellátást bojler biztosítja. Vízóra nem lett felszerelve, de igény szerint természetesen beszereltethető.
KÖLTSÉGEK: - Közös költség: 30.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
BÉRLET FELTÉTELEI: Minimális bérleti idő: 1 év Kaució: 2 havi bérleti díj
PARKOLÁS: A környéken számos parkolóházban van lehetőség éves térítés ellenében parkolóhely bérlésére.
Bérleti díj: 200.000 Ft/hó
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (héra)
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018