Budapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteres
300 E Ft/hó5,3 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteres
300 E Ft/hó
5,3 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
IngatlanreferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest kiadó lakás Országúton a Fillér utcában, 57 négyzetméteres

57 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda egyik tradicionális utcájában - a Fillér utcában - a Széll Kálmán tértől, a Fény utcai piactól, illetve a MAMMUT Bevásárlóközponttól 2 perc sétára található. A környék infrastrukturális ellátottsága maximálisan minden igényt kielégítő. Budapest bármely része akár tömegközlekedéssel, akár autóval garantáltan a lehető legrövidebb időn belül elérhető, amit Buda közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér közelség tesz lehetővé.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű lapos tetős társasház az 1970-es években épült, 6 szintes. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. A társasházban még az idén megkezdik az elektromos hálózat felújítását.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 57nm-es 2+1 szobás, jó állapotú, erkélyes, kertre néző lakás a társasház 6. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás D-NY-i fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Szép panorámával rendelkezik a Rózsadomb irányába. A pakolást remekül segítik a plafonig érő tükrös gardróbszekrények és a rendelkezésre álló polcok. A legkisebb szobában hamarosan ablakcsere várható. A lakás bútorozottan kerül bérbeadásra.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 57 nm + 4 nm loggia
- Nappali: 20 nm
- Félszoba: 6 nm
- kamra 1 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Vízóra van. A lakás gépesített.
KÖLTSÉGEK:
65.000 Ft, melyben benne van a közös költség a szokásos díjakkal (felújítási alap, a takarítás, a szemétdíj, a közös villanyfogyasztás, a közös képviselet díja a biztosítás és a lift használat) valamint a fűtés, a víz és a villany díja is.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
BÉRLÉS FELTÉTELEI:
Az ingatlan min. 1 évre bérbeadó
Dohányzás és kisállat tartása nem megengedett.
Kaució: 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg.
Költözés: 2017. augusztus vége, szeptember eleje körül, ez megbeszélés tárgyát képezi, de természetesen mutatni már tudjuk.

Bérleti díj: 300.00 Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 6.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018